Žene iz Srbije ludele su za momkom iz Natašinog spota "Original": Evo kako danas izgleda lepi ALEKSANDAR i što se nas tiče još bolji je FRAJER

Vesti 19.01.2023 14:25 0

Prošlo je više od sedam godina otkako je Nataša Bekvalac izbacila spot za pesmu "Original", a čini se da njegova popularnost ne jenjava

Žene iz Srbije ludele su za momkom iz Natašinog spota "Original": Evo kako danas izgleda lepi ALEKSANDAR i što se nas tiče još bolji je FRAJER

Printscreen/Youtube

Kako je reč o pesmi koja je prava ženska himna, ne čudi nas uopšte što je "Original" i dalje jedna od najtraženijih numera na svadbama, proslavama i veseljima.

 

Ipak, kada govorimo o samom spotu, ne možemo da se ne setimo lepotana koji ga je  obeležio, pa ne čudi ni podatak da su se upravo te 2015. godine mnoge mlade devojke pitale ko je misteriozni lepotan čije izvajano telo ne može da ostane neprimećeno.

 

Žene iz Srbije ludele su za momkom iz Natašinog spota

Printscreen/Youtube

 

Reč je o Aleksandru Progovcu, nekadašnjem manekenu koji je u tom trenutku imao samo 21 godinu. Iste godine kad je spot objavljen Aleksandru su prognozirali blistavu karijeru u modelingu, a on je ipak izabrao drugi put.

 

Danas je srećno oženjen, živi u Splitu i bavi se onim što ga je oduvek interesovalo.

Aleksandar je personalni trener u jednoj teretani i sa velikim entuzijazmom radi na promociji zdravog života, zdravih navika i preoblikovanju tela.

 

Na pitanje kakve emocije u njemu budi ovaj spot i šta bi mogao da nam kaže o saradnji sa Natašom Aleksandar je oduševljeno odgovorio za Naj ženu: "Bila je to odlična prečica ka uspehu, ali bitnije od svega bilo je to što je to zaista bila odlična ekipa na setu, Nataša je divna osoba i verovatno najbolja javna ličnost sa kojom sam sarađivao".

 

Da li i vi rado slušate ovu pesmu i u 2023. godini?

Komentari (0)
Loading