Priča se da Leonardo ostavlja devojke kad napune 25.: E, bilo ih je i starijih i to DVE i obe su prelepotice

Vesti 31.01.2023 12:41 1

Jedan od najvećih holivudskih zavodnika, osim po brojnim ostvarenjima, u javnosti je već godinama poznat kao čovek koji ima bizarno "pravilo 25"

Priča se da Leonardo ostavlja devojke kad napune 25.: E, bilo ih je i starijih i to DVE i obe su prelepotice

Shutterstock

Naime spekuliše se da čuveni Leo ostavlja devojke čim napune 25 godina.

Još 2019. kružile su priče da će Leonardo ostaviti lepu Kamilu tačno 2022, kada ona napuni 25 godina. Upravo to se i desilo. Naizgled stabilan i srećan par okončao je vezu baš u periodu kada je Kamila napunila 25 godina.

Iako nikada nije želeo da komentariše svoj ljubavni život, nikada nije ni potvrdio ni demantovao da se u životu vodi ovim bizarnim pravilom. Ipak, mediji ga često predstavljaju kao osobu koja se nikada nije zabavljala sa devojkom starijom od 25 godina. Da li je to istina?

Zapravo, ova informacija nije istinita, iako je mediji često plasiraju. Leonardo Dikaprio je imao devojke starije od 25 godina. Tokom svoje karijere, Dikaprio je bio u nekoliko veza sa nekoliko žena koje su bile iznad "kritične starosne granice".

 


Neke od njegovih najznačajnijih veza su sa manekenkama Žizel Bundšen i Bar Rafaeli, koje su obe bile starije od 25 godina u vreme njihove veze sa Dikapriom.

Zanimljivo je da je Leo sa Žizel bio pet godina i da mu je to bila najduža veza u životu.

 

Komentari (1)
Loading
sara
31.01.2023 14:18

Iskompleksirana ličnost!!!!!.