Novi Šakirin snimak na TikToku zabrinuo fanove: "Mogla bih da ubijem svog bivšeg, radije bih bila u zatvoru nego sama"

Vesti 15.02.2023 10:10 0

Šakira je na svom TikTok profilu objavila video na kojem peva „Kill Bill”, pesmu poznate pevačice SZA, za koju mnogi pretpostavljaju da je posvećena Pikeu za Dan zaljubljenih.

Novi Šakirin snimak na TikToku zabrinuo fanove: "Mogla bih da ubijem svog bivšeg, radije bih bila u zatvoru nego sama"

Printscreen/Youtube

Na snimku se vidi da Šakira obučena u crni kombinezon, briše pod u svojoj kuhinji dok hoda unazad i peva tekst popularne pesme. Snimak se završava tako što Šakira gura tkaninu napred dok sa osmehom gleda u kameru. „Mogla bih da ubijem svog bivšeg, ali to nije najbolja ideja. Njegova nova devojka je sledeća, kako sam došla do ovoga? Možda ću ubiti svog bivšeg, ali ga i dalje volim. Radije bih bila u zatvoru nego sama“, stihovi su pesme koju je otpevala Šakira.



Snimak trenutno ima preko četiri miliona pregleda. Mnoge fanove je nasmejao, a većina je ubeđena da su stihovi posvećeni Pikeu, za koga se trenutno pretpostavlja da čeka bebu sa novom devojkom.


Podsećanja radi, Šakira i Pike su u junu 2022. objavili da se rastaju posle 11 godina veze, a mediji prenose da je ovaj fudbaler započeo aferu sa sadašnjom devojkom još 2021. godine dok je bio sa Šakirom. Zapravo, Šakira je Pikeovu devojku Klaru poznavala pre nego što je otkrila prevaru

 

Komentari (0)
Loading