Od BIVŠEG MUŽA do opake borbe sa ALKOHOLOM: Adel otvorila dušu i iznela ŠOKANTNE detalje iz privatnog života

Vesti 15.11.2021 19:51 0

Adel se otvorila tokom intervjua sa Oprom, iskreno opisujući teška iskustva koja je zvezda doživela u poslednje vreme. Već u petak čekamo premijeru dugo očekivanog albuma pevačice, koju mnogi opisuju kao jednu od muzičkih ikona druge decenije 21. veka

Od BIVŠEG MUŽA do opake borbe sa ALKOHOLOM: Adel otvorila dušu i iznela ŠOKANTNE detalje iz privatnog života

Printscreen/Youtube

Album nosi naziv "30", ali ispod ćete pronaći 10 činjenica koje je Adel podelila sa svetom tokom razgovora koji je emitovala američka stanica CBS. Između ostalih o roditeljstvu, priznala je zašto je zaista smršala i koji je bio trenutak kada je shvatila da njen brak sa Sajmonom Koneckim propada.

Evo šta smo saznali.

Adel oseća da više ne mora ništa da krije

- Bilo je trenutaka kada sam radila na materijalu za novi album i pomislila sam u sebi: "Možda je previše privatno, previše intimno, previše lično da bih ga podelila sa svetom - objasnila je, nakon nekog vremena dodajući, međutim, da: - Ništa nije tako strašno kao ono kroz šta sam prolazila poslednje dve-tri godine iza zatvorenih vrata, tako da se više ne plašim šta ljudi znaju o meni, a šta ne - rekla je Adel. Zvezda je takođe naglasila da joj je muzika uvek omogućavala da preživi.

Pevačica ima komplikovan odnos sa alkoholom

Ubrzo nakon razvoda i dok je radila na najnovijim materijalima, Adel je odlučila da prestane da pije, želeći da zaštiti svoj glas u pripremi za spektakularan povratak i izdavanje albuma.

Oprah je, međutim, priznala da ima više od trezvenosti od samo želje da ostane zdrav:

- Alkohol mi je odneo oca - rekla je Adel.

Mark Evans, pevačicin otac, preminuo je u maju 2021. od raka creva. Njihov odnos je bio težak dugi niz godina zbog Evansovog alkoholizma, koji se udaljio od ćerke nakon razvoda sa Adelinom majkom Peni Adkins. Zvezda je tada imala samo tri godine.

Od BIVŠEG MUŽA do opake borbe sa ALKOHOLOM: Adel otvorila dušu i iznela ŠOKANTNE detalje iz privatnog života

Printscreen/Youtube

 

Da je spremna da se razvede shvatila je dok je razgovarala sa svojim prijateljima

Pevačica je došla do tačke kada je shvatila da nije srećna sa Sajmonom Koneckim.

- Sedela sam sa prijateljima i odgovarali smo na pitanja iz nekog šarenog časopisa - objašnjava ona. - Jedno pitanje je bilo "Ima li nešto što niko ne zna o vama?" I onda sam im samo rekla: "Nisam srećan. Mrtva sam" - otkrila je pevačica.

Dodala je i citat iz jedne od svojih pesama, "Love In The Dark": Želim da živim, a ne samo da preživim.

Ona se stidi što brak nije opstao

Ona instituciju braka shvata "veoma ozbiljno".

- Možda ne izgleda drugačije, pošto sam se udala, a zatim razvela tako brzo, skoro kao da sam to olako shvatala - objasnila je ona. - Ali, ne stidim se samog razvoda, već samo činjenice da nisam uspela da uspostavim svoju vezu dobro, razumete? – upitala je voditeljku.

Takođe je priznala da je ceo njen život romantizovao ideju o "nuklearnoj porodici" (porodica od dve generacije, koja se obično sastoji od roditelja sa dvoje dece, koncept koji je stekao popularnost 1950-ih godina ), jer je i ona bila tako vaspitana od malih nogu.

- Od malih nogu sam sebi obećavala da ću prekinuti ovaj obrazac i stvoriti veliku, ujedinjenu porodicu za svoju decu. I zaista sam dugo pokušavala to. A onda sam se jako razočarala u sebe - dodala je.

Smršala je zbog anksioznosti i stresa, a ne zato što je htela da smrša

O Adelinoj impresivnoj "transformaciji" pisali su mediji širom sveta. U međuvremenu, za nju je to bilo više od redovne redukcione dijete.

- Kada se moj brak završio, počela sam da imam najstrašnije napade panike i da se borim sa anksioznošću. Bila sam potpuno paralizovana, nisam mogla da kontrolišem svoje telo. Bila sam svesna šta se dešava, ali nisam mogla ništa da uradim to – otkrila je.

Takođe je rekla da veruje svom ličnom treneru i da se nije osećala toliko izgubljeno ili uplašeno dok je vežbala sa njim. Treninzi su joj omogućili da stane na noge i razvije rutinu i veštine planiranja.

Adel (rođena 1988. u Londonu) - britanska pevačica i tekstopisac. Poznata je po svom dubokom, emotivnom glasu koji joj je, između ostalog, obezbedio šest Gremi nagrada. Do sada je objavila tri albuma: "19" (2008), "21" (2011) i "25" (2015). Premijera najnovije, "30", zakazana je za 19. novembar 2021. godine.

Komentari (0)
Loading