Naš omiljeni glumac iz serije "Uvod u anatomiju" odlazi u PENZIJU: Kaže da su za taj potez krivi HEJTERI i da se umorio od loših poruka koje dobija

Vesti 05.03.2023 18:00 0

Glumac popularne serije "Uvod u anatomiju", Preston Burker, odlazi u penziju

Naš omiljeni glumac iz serije "Uvod u anatomiju" odlazi u PENZIJU: Kaže da su za taj potez krivi HEJTERI i da se umorio od loših poruka koje dobija

Profimedia

 

Glumac Isaija Vašington odlučio je da se penzioniše i, kako kaže, potpuno će napustiti svet zabave. Vašington, koji je najpoznatiji po ulozi dr Prestona Burkea iz serije "Uvod u anatomiju", objavio je na Tvitteru da će prestati da se bavi glumom i naglasio je da su njegovi "hejteri pobedili".

- Teška srca ovo pišem, ali opet mi pada kamen sa srca jer ću da se penzionišem. Oni koji me prate ovde na Tviteru još od 2011. godine znaju da sam se hrabro borio, ali čini se da su hejteri, provokatori i idioti pobedili - započeo je Vašington i potom nastavio.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @therealisaiahwashington

- Nisam više zainteresovan za prepirke, nisam zainteresovan za politiku ili bilo kakve podlosti. Sada ću putovati ovom prekrasnom zemljom, pre nego što padne u ruke socijalistima i komunistima - napisao je on i potom se zahvalio fanovima te im jeporučio da će ga uskoro gledati u njegovom poslednjem filmu.

- Čini se da bi "Corsicana" mogao biti poslednji film u kojem ćete me gledati kao glumca. I samo da znate, objavljivaću tu i tamo slike i neke svoje dogodovštine, ali do tada budite mi dobri. Pozdrav - zaključio je sada već bivši glumac.

Vašington je oteran iz serije "Uvod u anatomiju" nakon četiri sezone, i to zbog homofobnih izjava o kolegi T.R. Knightu. Iako je isprva poricao da je uvredio Knighta, kasnije je priznao da se to ipak dogodilo i izvinio se, a na kraju je imao i epizodnu ulogu u desetoj sezoni serije.

BONUS VIDEO

 
Komentari (0)
Loading