Hejli Biber diktira MODNE trendove, ali sad je PRETERALA: Pozira u mini suknji koja ne pokriva baš ništa, a uvrede samo pljušte

Vesti 16.03.2023 10:53 0

Zbog drame oko Selene Gomez, američka manekenka Hejli Biber postala je jedna od najomraženijih osoba na internetu, izgubila je milione pratilaca i svakodnevno dobija hiljade uvredljivih komentara.

Hejli Biber

Printscreen/Instagram

Hejli se trudi da pokaže da je sve ovo ne pogađa, pa je ovih dana aktivnija na Instagramu nego inače. Tako je objavila seriju fotografija na kojima pozira u ultra kratkoj haljini otvorenih leđa.

Ispod fotografija ljudi su ostavili 20.000 komentara, većinom negativnih. „Užasan fotošop“, „Ne zaboravljamo šta si uradio“, „Previše se trudi, postaje patetično“, „Zle devojke nisu slatke. Trebalo bi da promeni svoj lik“, „Tako je dosadna“ , „Izgleda kao muškarac“, „Prestani da brišeš komentare“, „Vidiš da je nesigurna“, „Stara si“, samo su neki od komentara.

Podsećanja radi, sve je počelo nakon što su Kajli Džener i Hejli Biber navodno ismevale Selenu Gomez zbog njenih obrva koje je slučajno previše podigla.


Uz sve to, mnogi kažu da Hejli godinama kopira Selenu i da ne može da pređe preko činjenice da je bivša devojka njenog sadašnjeg supruga Džastina Bibera.
 
Komentari (0)
Loading