Cela Srbija je obožavala "Seranove", a devojke su LUDELE za Markosom: Evo kako on danas izgleda, nikada ga ne biste prepoznali (FOTO)

Vesti 19.03.2023 14:20 0

“Porodica Serano” jedna je od najpopularnijih španskih serija među publikom iz celog sveta

Cela Srbija je obožavala "Seranove", a devojke su LUDELE za Markosom:  Evo kako on danas izgleda, nikada ga ne biste prepoznali (FOTO)

Printscreen/Youtube

U Španiji se emitovala od 2003. do 2008. godine, a postala je i omiljena među domaćom publikom.

Ljudi u Srbiji su se svake večeri okupljali oko televizora kako bi odgledali nove avanture Dijega, Santija, Tete, Giljea i mnogih drugih.

Sami kreatori serije nisu mogli da veruju koliku je popularnost serija postigla u Srbiji. Godine 2008. su Viktor Elijas (Gilje) i Natalija Sančez (Tete) posetili Beograd. Popularnost serije je tolika da je Srbija postala jedna od retkih zemalja koja je dobila svoju verziju Seranovih – seriju “Sinđelići”.

Sve devojke su ludele za slavnim Markosom iz serije, a evo kako on danas izgleda. Nikada ga ne biste prepoznali.

Fran Perea- Markos

Perea je napustio seriju zajedno sa koleginicom Veronikom Sančez, ali su se vraćali nekoliko puta. Ovaj španski glumac proslavio se prvo preko svoje muzike, a pored toga je i režiser i producent. Snimio je nekoliko albuma i aktivan je na Jutjubu i na Instagramu. Našu zemlju je posetio dva puta i održao koncerte, a obećao je da će ponovo doći. Nakon “Seranovih” imao je manje uloge u mnogim serijama i filmovima.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading