Ovo skoro niko nije znao: Mozak bivšeg muža Demi Mur doniran je za ISTRAŽIVANJE ove bolesti

Vesti 02.04.2023 11:00 0

Frederik „Fredi“ Mur , koji je nekada bio suprug Demi Mur, preminuo je u bolnici zbog dugogodišnje borbe sa Alchajmerovom bolešću

Ovo skoro niko nije znao: Mozak bivšeg muža Demi Mur doniran je za ISTRAŽIVANJE ove bolesti

Shutterstock

Nakon što je pokušao sve što je u njegovoj moći da poboljša svoje stanje, nažalost, njegovi napori su bili neuspešni.

Mur se oženio Demi 1980. kada je imala samo 18 godina, a zatim se razveo 5 godina kasnije.

Rene koja je bila sa rokerom do poslednjeg trenutka razgovarala je sa Radar Online: " Samo se nadam da se druži sa svim svojim omiljenim ljudima, jer ako ne može da bude sa mnom onda bih želela da se druži sa  Džonom Lenonom, Tomijem Petijem - bilo koji od onih momaka koje je zaista voleo i obožavao na toliko načina. "

„Nadam se da svira svoje pesme i da svira sa svima gore", dodala je Rene koja se udala za Mura 2005.

Mur je dobio dijagnozu Alchajmerove bolesti u 60. godini, a nakon toga je odmah počeo da se bori protiv bolesti sa Rene pored sebe.

„Pokušavali smo da shvatimo šta možemo da uradimo da ga spasemo“, rekla je Rene za RadarOnline.com. "Pokušala sam sve, sve što možete da zamislite."

Nažalost, Fredijevo zdravlje se nije poboljšalo. „Bio je bolestan dosta dugo i bio je u bolnici kada je prestao da hoda“, rekla je Rene, koja ga zove „Rik“. "Više nije mogao sam da jede. Bio je samo u svom krevetu sve vreme - samo spavao. Bila je to duga borba sa ovom bolešću koja je za mene najgora bolest ikada - izgubite mozak koji je vaša suština." Rene je rekla.

Rene je rekla da je njegov mozak doniran istraživačima na UCLA gde su obavili mnoge testove i tretmane kako bi našli lek za ovu bolest.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading