Ponosno šeta celulit i strije: Glumica se porodila po četvrti put i ne pada joj na pamet da se FOTOŠOPIRA

Vesti 08.04.2023 15:45 0

Dva meseca nakon što je rodila četvrto dete Blejk Lajvli je ponosno pozirala u kupaćem kostimu, a mnogi pratioci su joj se zahvalili na prirodnim fotografijama koje je podelila

Ponosno šeta celulit i strije: Glumica se porodila po četvrti put i ne pada joj na pamet da se FOTOŠOPIRA

Profimedia

Blejk Lajvli (35) je sredinom februara u tajnosti rodila četvrto dete, čiji pol ona i njen suprug Rajan Rejnolds (46) kriju. Zvezda popularne serije 'Tračara'  pozirala je u grudnjaku skoro dva meseca nakon porođaja.

„Ona prodaje školjke dole na obali mora“, napisala je Blejk u opisu fotografije na Instagramu, aludirajući na njene ogrlice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

 

Glumica je pozirala u bikini topu i pantalonama i pored bazena u crnom jednodelnom kupaćem kostimu sa prorezom na stomaku.


Podelila je i fotografiju nasmejanog supruga na plaži, a par je napravio selfi sa svojim majkama. Munjevitom brzinom, njen post je postao zatrpan komentarima podrške. "Ona je moj omiljeni kolekcionar školjki", rekla joj je manekenka Điđi Hadid. 'Zar se nisi upravo porodila', 'Dobri geni', 'Kako je biti prava boginja?', 'Hvala ti što si prava, a ne fotošopirana', 'Kako izgledaš ovako dobro posle četvoro dece?' , 'Ovde sam da podsetim Rajana koliko je velika sreća', 'Izgledaš kao da nikad nisi rodila decu... Kako to radiš? Ni Rajan nije loš!', neki su od komentara pratilaca.

Inače, Lajvli i Rejnolds su u braku od 2012. godine, a pored bebe, čiji se pol krije, imaju ćerke Džejms (8), Inez (6) i Beti (3), koje pokušavaju da drže podalje od oči javnosti. 
 

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)
Loading