Toliko ga je volela da mu je i PESMU posvetila: Ana Bekuta je mislila baš o Milutinu Mrkonjiću kada je pisala ove STIHOVE!

Vesti 27.11.2021 22:00 0

Milutin Mrkonjić, visoki funkcioner Socijalističke partije Srbije preminuo je danas

Toliko ga je volela da mu je i PESMU posvetila: Ana Bekuta je mislila baš o Milutinu Mrkonjiću kada je pisala ove STIHOVE!

Alo

Mrkonjić je bio priključen na respirator, nakon što se njegovo zdravstveno stanje danas naglo pogoršalo, a njevoga partnerka Ana Bekuta se ubrzo oglasila rekavši:

- Otisao je moj Milutin. Molim vas sve da me shvatite u ovom bolu da necu da se oglasavam - poručila je Bekuta kratko i jasno, prenose mediji. Iako su mnogi verovali da je njihova ljubav samo marketinški trik, vremenom su Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić dokazali javnosti da je njihova ljubav prava i iskrena!

Dok je još davne 2013. godine, radila na albumu "Hvala, ljubavi", pevačica je u razgovoru za emisiju "Ekskluziv" otkrila da je naslov numere posvetila njenom voljenom partneru, Mrkonjiću.

Pošto je to rekla, izgleda da su joj proradili leptirići u stomaku, pa je pevačica odlučila da izrecituje jedan deo pesme:

"Hvala, ljubavi za ovaj osmeh od ujutru,
Za ruku na ramenu, ljubavi, do neba ti hvala.
Za ovaj vetar u koraku i let na oblaku,
Hvala, ljubavi!"

 

 

Komentari (0)
Loading