Od njegovog IZVAJANOG tela staje pamet: Sin SLAVNOG tenisera Borisa Bekera važi za NAJPOŽELJNIJEG muškarca u Velikoj Britaniji, ne liči na oca

Lana Vidović Vesti 02.08.2022 17:00 0

Borisov sin je pravi lepotan, ne liči na oca, devojke lude za njim

Od njegovog IZVAJANOG tela staje pamet: Sin SLAVNOG tenisera Borisa Bekera važi za NAJPOŽELJNIJEG muškarca u Velikoj Britaniji, ne liči na oca

Alo

 

Elias Beker (22) sin legendarnog nemačkog tenisera Borisa Bekera, prema magazinu Tatler proglašen je najpoželjnijim muškarcem Velike Britanije, gde trenutno živi i radi kao model.

 

 

- Sigurno je moja harizma u pitanju - komentisao je ovo laskavo priznanje mladi maneken.

Elias privlači pažnju žena gde god da se pojavi, a njegovim plavim očima i plavim kovrdžama retko koja devojka može da odoli.

 

 

Isklesano telo i poželjan izgled pomogli su mu u karijeri modela, a u prilog tome govori podatak da je sa samo 18 godina radio reviju Dolce & Gabbana na Nedelji mode u Milanu.

Nakon toga, njegova karijera u svetu modelinga krenula je uzlaznom putanjom.

 

 

Elias je rođen u Nemačkoj, ali je odrastao je u Majamiju s majkom Barbarom Beker, koja se od slavnog tenisera razvela 2000. godine.

 

 

Uprkos tome, otac je puno vremena provodio s njim i bratom Noahom, kao i polusestrom Anom i polubratom Amadeusom.

Kaže da je imao sjajno detinjstvo, ali da se seća kako su porodičnu idilu ponekad znali da naruše očevi zaluđeni fanovi koji su mu neprestano tražili autograme i zajedničke fotografije.

- Naučio sam od roditelja da se ne smem da se nerviram zbog toga. Ljudi te cene zbog toga što radiš i šta si postigao, inspirišeš ih. Gledam na to kao pozitivnu stvar - rekao je Elias za Tatler.

 

 

Tokom srednje škole imao je problema s pronalaskom prijatelja u Majamiju, pa se 2018. godine preselio u Njujork, gde je upisao letnje studije filma na NYU-u.

Dve godine kasnije odlučio je da spakuje kofere i život nastavi u Velikoj Britaniji, gde je upisao režiju na fakultetu za komunikacije u Londonu.

- Ne želim da se ograničavam ni u čemu što radim, ne zanimaju me titule ili podele. Volim da se izražavam na sve moguće načine - pojasnio je Elias.

 

 

Kada ne radi ili uči, najviše se druži s prijateljima, igra košarku i fudbal, a ponekad i tenis.

Na Instagramu trenutno ima skoro 89 hiljada pratilaca, sa kojima deli trenutke iz privatnog i poslovnog života.

Komentari (0)
Loading