Rijana je TRUDNA?! Evo s kojim muzičarem će boginja sa BARBADOSA dobiti DETE

Vesti 02.12.2021 14:10 0

Jedna od najpoznatijih stranih pevačica, izgleda je u drugom stanju. Trudnički sjaj je evidentan, a američki mediji o njenoj trudnoći pišu već nekoliko meseci

Rijana je TRUDNA?! Evo s kojim muzičarem će boginja sa BARBADOSA dobiti DETE

Printscreen/Instagram

 

Svetski mediji ovih dana bruje da je Rijana u drugom stanju i da očekuje dete sa treperom Asapom Rokijem.

Ona je prošle nedelje viđena na Barbadosu, gde je proglašena za nacionalanu heroinu. Oni koji su je videli tvrde da je sa ponosom istakla trudnički stomačić, pišu američki mediji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GRIM (@asaprocky)

 

Tračevi kruže još od septembra

Prvi tračevi o Rijaninoj navodnoj trudnoći, pojavili su se sredinom septembra ove godine. Tračevima se sada priključuju i neimenovani izvori.

– Rijana je trudna, to je evidentno, jako sam srećan zbog nje – rekao je prvi  izvor za “MTO News”.

Drugi izvor je za ovaj medij  otkrio da je osoblje na Barbadosu  upozoreno da ne sme da pije alkohol ili puši u istim prostorijama u kojima se pevačica nalazi. Za nju je pripremana i specijalna hrana, a navodno je tokom jutra imala i mučnine.

Trudnički stomačić, bio je prema tvrdnjama medija, najvidljivi prilikom njenog ulaska u privatni avion. Takođe je sve vreme ceremonije držala ruke na stomaku.

Rijana je planetarnu slavu stekla hitom "Umbrela" iz 2007. godine. Dve godine kasnije novinske stupce preplavile su slike pretučene Rijane. Za katastrofalne povrede krivac je  njen bivši dečko Kris Barun, sa kojim je imala i više nego burnu romansu.

Izgleda da je ova lepotica sazrela i danas izgleda lepše nego ikada. 

 

 

 

Komentari (0)
Loading