Poznata turska glumica prošetala Kalemegdanom: Oduševljena je srpskom prestonicom, definitivno će se opet vratiti u Beograd!

Vesti 29.05.2023 19:54 0

Lepu Songul Oden upamtili smo po ulozi u seriji Gumuš, a nedavno je uplovila u brak sa čovekom svog života

Poznata turska glumica prošetala Kalemegdanom: Oduševljena je srpskom prestonicom, definitivno će se opet vratiti u Beograd!

Printscreen/Instagram

Poznata turska glumica Songul Oden bila je veoma popularna u našoj zemlji kada se pojavila kao glavna junakinja serije "Gumuš".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Songül Öden (@sngloden)

 

Osim glumom, Songul se bavila i modelingom snimajući reklame za neke odnajjačih svetskih brendova. Zaigrala je i u nekoliko filmova, glumeći s najpoznatijim turskim glumcima poput Halita Ergenca, Cansua Derea i Ezgija Asroglua.

Pred nešto više od tri godine Sonul je pronašla svoju sreću i van filmskog platna. Udala se za biznismena Armana Bıcakcıja, nakon čega je njena karijera krenula uzlaznom putanjom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Songül Öden (@sngloden)

 

Sonul se veoma brzo probila na naslovne stranice najpoznatijih turskih magazina. Njen privatni život bio je dugo u centru pažnje turksih medija, pa se odatle moglo saznati i nešto više o izabraniku lepe Songul.

Zvezda serije „Gumuš“ Čigdem Batur boravila je pre nekoliko godina turistički u Beogradu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Songül Öden (@sngloden)

 

Turska glumica bila je oduševljena srpskom prestonicom, a posebno Kalemegdanom, zoološkim vrtom i muzejom „Nikola Tesla“. Putovanje u Beograd bilo je neverovatno iskustvo za mene. Posebno sam oduševljena muzejom „Nikola Tesla“.

Tesla je jedan od najvećih svetskih umova, a njegov san o bežičnom prenosu struje polako se ostvaruje - napisala je glumica ispod fotografija na svom Instagram profilu.Čigdem Batur veče je provela u nacionalnom teatru, gde je u društvu prijatelja gledala premijerno izvođenje Verdijeve opere „Otelo“.- Uživala sam u divnoj predstavi sa Dušanom Plazinićem i ostatkom ekipe. Srećna sam što sam mogla da prisustvujem jednom takvom performansu - napisala je turska zvezda, koja ima više od pola miliona fanova na društvenim mrežama, a o njenom boravku u Srbiji tekstove su objavili mnogi tamošnji portali i dnevni listovi.

Komentari (0)
Loading