Oglasila se majka jutjuberke Kike koja se ubila: "Sa ogromnim bolom..."

Vesti 09.12.2021 13:40 1

Oglasila se majka Kike jutjuberke

Oglasila se majka jutjuberke Kike koja se ubila: "Sa ogromnim bolom..."

Printscreen/Instagram

Majka preminule influenseke Kristine Đukić oglasila se pre sat vremena na Instagramu. 

 

Nataša Đukić je objaila fotografiju njene ćerke, na kojoj je napisala i oproštajnu poruku.

- Sa ogromnim bolom vas obaveštavam da je moja Kika juče preminula. O datumu sahrane ću vas obavestiti - napisala je majka Jutjuberke koja je izvršila samoubistvo

 

 

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu Broj 011/7777-000 je SOS telefon koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević". Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 17 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org.

Djordje Milosevic
Komentari (1)
Loading
Knezevic Zoran
09.12.2021 15:02

Kada bilo koja osoba, podigne ruku na sebe, dobijam osecaj kao da sam izgubio veoma blisku osobu. Posebno kada se na takav korak odluci mlada, lepa osoba, pred kojom je zivot. Ova mlada devojka, ocito, nije mogla da preskoci zid uz koji je sebe priterala, nije mogla da nadje izlaz iz "mrtvog ugla" u koji je zapala. Neka joj je laka ova nasa crna i topla srpska zemlja. Smatram da ce strucnjaci za ljudsku dusu, koji pronadju resenje za ovu ljudsku enigmu, koja produkuje ovako tragicne zavrsetke, biti slavljeni kao sveci.