Menjao je žene stalno, a onda je upoznao nju: Ovo je 27 godina mlađa supruga čuvenog "Zverke" sa kojom ima dva sina!

Najžena/Stil Vesti 09.12.2021 16:00 0

Kris Not je godinama važio za najpopularnijeg neženju, a onda je ona osvojila njegovo srce

Menjao je žene stalno, a onda je upoznao nju: Ovo je 27 godina mlađa supruga čuvenog "Zverke" sa kojom ima dva sina!

Shutterstock

Čuvenog Zverku ponovo ćemo imati priliku da gledamo na malim ekranima jer počinje emitovanje dugoočekivane serije "Seks i grad".

Sinoć je održana premijera na kojoj se Kris pojavio u društvu supruge Tare Vilson. Oni su nasmejani pozirali fotorepoterima i razmenjivali nežnosti.

Krisa je upravo ova serija proslavila, a od kako se prvi put pojavio u ulozi čuvenog Zverke osvojio je srca mnogih dama. Baš kao i u seriji, i u privatnom životu važio je za velikog zavodnika.

Menjao je žene stalno, a onda je upoznao nju: Ovo je 27 godina mlađa supruga čuvenog

Profimedia

 

 

Živeo je burno, menjao je žene, a onda se sve promenilo 2012. godine kada je upoznao Taru koja je 27 godina mlađa od njega.

 

 

Ona je radila u baru čiji je on bio vlasnik. Vrlo brzo nakon upoznavanja počeli su da se zabavljaju, a 10 godina kasnije su se i venčali. 2008. godine dobili su sina Oriona, a 2020. godina i sina Keatsa.

Kris i Tara se ne pojavljuju često zajedno u javnosti, a u nekoliko navrata su priznali da su se često raskidali i mirili se u početku veze, dok je danas sve to iza njih i uživaju u mirnom i skladnom životu.

Komentari (0)
Loading