"Srećan rođendan MAMA": Ćerka Isidore Bjelice odlučila je da na njen rođendan objavi do sada NEVIĐENE fotografije pokojne spisateljice!

Vesti 10.12.2021 22:34 0

Sada je i njena ćerka odlučila da preuzme tradiciju nesebičnog deljenja detalja iz privatnog života

"Srećan rođendan MAMA": Ćerka Isidore Bjelice odlučila je da na njen rođendan objavi do sada NEVIĐENE fotografije pokojne spisateljice!

Printscreen/Instagram

Vila Pajkić pre više godinu dana ostala je bez velike životne podrške, svoje mame Isidore Bjelice, koja je danas trebala da proslavi 54 rođendan.

S obzirom da je Isidora nesebično i dirljivo delila detalje i svog života, njena ćerka Vila je preuzela ovu tradiciju i povodom maminog rođendan je objavila i nekoliko do sada neviđenih porodičnih fotografija.

Odbila je da UMRE u tišini: Danas bi Isidora proslavila 54. rođendan, a u poslednjoj ispovesti do detalja je opisala svoju borbu sa KANCEROM

Ovim povodom Vila je u opisu napisala sledeće:

- "Na danasnji dan dosla sam na ovaj svet, na ovu uzbudlijivu planetu za učenje ljubavi u ekstremnim uslovima! I onda trebalo je polako porasti do duše ove devojčice, i razumeti zašto su naše duše baš izabrale jedna drugu za ovu neverovatnu praksu ljubavi, i onda kad dovolino porasteš da postaneš ponovo devojčica razumeš kako je tvoje više ja znalo mnogo više od tebe i zato je izabralo sve te veličanstvene duše da budu deo ovog puta …roditelje, decu, baku i dedu, prijatelje, čitaoce….. hvala svakom ko mi je pomogao da ponovo pronadjem u sebi ovu devojčicu koja svugde vidi samo lepotu i raduje se svakom danu koji joj je darovan". Najviše isto zauvek, srećan rodjendan mama - napisala je ćerka pokojne spisateljice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @vilapajkic

 

Isidora je dijagnozu kancera jajnika dobila 2012. godine, a protiv opake bolesti se borila dugih osam godina.

"Bol je NEIZDRŽIVA": Lav Pajkić u emotivnom razgovoru za NAJ ŽENU, godinu dana nakon smrti ISIDORE BJELICE

Napustila je ovaj svet 5. avgusta 2020. godine, ostavljajuću iza sebe neutešnu porodicu i brojne prijatelje. 

Komentari (0)
Loading