Evo kako se Ceca menjala kroz godine: Od kratke crne kose, do vatrene plavuše pa brinete, ona je definitivno kraljica trasformacije

Olja Jelić Vesti 14.06.2023 19:03 1

Naša najuspešnija pevačica, Svetlana Ceca Ražnatović danas slavi jubilarni 50. rođendan. Ona je još od devojačkih dana plenila lepotom i harizmom, a njen izgled se menjao tokom godina.

Ceca Ražnatović

Printscreen/Instagram/Foto ALO

Svetlana Ceca Ražnatović rođena je 14.06.1973. godine u Žitorađi. Otkako se prvi put pojavila na estradi, pored raskošnog glasa punog "peska", ona je plenila svojim izgledom i harizmom. 

 

 

Kako je vreme prolazilo, njen imidž se menjao u skladu sa trendovima, a Ceca je očito bila i više nego raspoložena za promene.

Pobrala je sve simpatije još kada su "Cvetak zanovetak", "Cipelice" i "Lepotan" bili najnoviji hitovi, kako glasom, pa tako i stasom.

 

 

Na samom početku karijere imala je stepenastu kosu, koja je u to vreme bila vodeći trend. Udajom za Željka Ražnatovića Arkana, njen imidž se drastično menja. 

 

 

Ceca je jedno vreme nosila kratku kosu, koja joj je savršeno pristajala. U spotu za pesmu "Beograd" premijerno je prikazala tu frizuru. S vremena na vreme je nosila crvenu kovrdžavu periku. 

 

 

Album "Maskarada" iz 1997. donosi sa sobom nov imidž. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @cecasfanpage

 

 

2004. godine sve je osvojila "Trulom višnjom", kao i pesmom "Gore od ljubavi", "Pazi s kime spavaš", a imala je dugu i ravnu kosu. Najveću promenu napravila je 2006. kada se ofarbala u plavo.  Ipak, nije dugo bila plavuša. Posle samo nekoliko meseci pevačica je vratila staru boju kose.

 

 

Tokom poslednje dve godine Ceca ima braon kosu, a dužina varira - čas je do ramena, a za potrebe nastupa postaje i mnogo duža.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

 

 

Nedavno je izgled osvežila šiškama.

 

Komentari (1)
Loading
Sanja
14.06.2023 20:28

Prelep tekst