Omiljena džepna Venera ponovo ostavlja bez daha: Povezuju je sa Merilin Monro, a jasno je i zašto

Vesti 18.06.2023 09:39 0

Kamera je zabeležila Evu Longoriju kako se brižljivo priprema za raskošnu promociju svog najnovijeg ostvarenja pod nazivom "Flamin' Hot"

eva longorija

Profimedia

 

Nedavno, u blizini filmskog studija, objektiva su uhvatili glumicu Evu Longoriju dok se pripremala za glamuroznu promociju svog najnovijeg filma "Flamin' Hot". Kao prava ikona stila, Eva je odabrala izuzetno rafiniranu kreaciju - haljinu od satena u elegantnoj krem boji. Prema izveštaju uglednog "Dejli mejla", ovaj modni komad izazvao je živopisne asocijacije na legendarnu Merilin Monro, ostavljajući nas da zavirimo u prošlost.

Kao da je uhvatila trenutak iz vremeplova, mekani saten se lagano vinuo pod naletom vetra, izazivajući magičan osećaj dešavanja u davnoj 1954. godini. Ta slika, nezaboravna i ikonična, prikazivala je samu Merilin Monro kako elegancijom i lepršavom haljinom očarava svet. Eva Longorija, očaravajuća na svoj način, takođe je stvorila trenutak koji će se dugo pamtiti.

Eva Longorija, neprikosnovena u svom prisustvu, ne može proći neprimećeno gde god se pojavi. Ovog puta je isijavala pravi glamur savremenog doba, dok je njen stajling i šarm zasenjivao svetlost holivudske scene.

Komentari (0)
Loading