Ozloglašena Ana Vintur traži asistenta: Evo koje uslove morate da ispunite da biste radili za najpoznatiju modnu urednicu na svetu

Jelena Vukelić Vesti 21.06.2023 17:40 0

Spekulisalo se da je po uzoru na nju snimljen film "Đavo nosi Pradu"

Ana

Profimedia

Čim američki „Vog“, na čijem je čeku Ana Vintur od 1988. godine, stigne na tržište, ljubitelji mode pohitaju da saznaju koje je trendove odobrila, šta je primetila, a da je njima promaklo i kojim mladim dizajnerima je, kao žena koja decenijama podržava nova imena, otvorila vrata svetske mode.

Ona je žena čije mišljenje je najvažnije u svetu mode, neke kolekcije su otkazivane ako ih ona ne odobri, a ona je i prva žena svetske mode glavni organizator tradicionalnog Met bala.

Njen uspeh i ambicija nikada nisu bili sporni, a o njenom kartakteru najbolje govore zaposleni koji je zovu "Nuklearna Vintur".

Spekulisalo se da je baš po njenom liku snimljen i film Đavo nosi Pradu, koju je tumačila Meril Strip, a njenu asistetkinju En Hatavej.

film

Printscreen/Devil wears Prada movie

 

 

E, sada je magazin "Vogue" objavio oglas u kome traži asistentkinju čuvenoj Ani. Evo šta u njemu piše.  

Asistent glavnog urednika Američkog Voga

- Puno radno vreme

Spisak obaveza uključuje: primarne odgovornosti uobičajene među većinom uloga asistenata, kao što su slanje mejlova, zakazivanje sastanaka i rezervacija soba i letova...

Vođenje beleški, pomoć prilikom pravljenja dizajna i sadržaja prezentacija i materijala za sastanke, čista komunikacija i volja za učenjem i demonstracijom grafičko-vuzelne senzitivnosti, rasporedi, dokumentacija, istraživanje, rad na sadržaju magazina i povremeni specijalni priojekti.

Za ovaj posao se nudi plata od 60.000-80.000 dolara na godišnjem nivou, što bi bilo 5.000 dolara mesečno, što za američke uslove i tžište i nije preterano konkurnetna plata.

Svi kandidati će prilikom apliciranja morati da prilože sledeće:

-fakultetsku diplomu
-1-2 godine iskustva u administrativnoj podršci i digitalnim medijima
-jake organizacione veštine i veštine upravljanja vremenom
-besprekornu pažnju na detalje
-samopouzdanje
-tačnost
-entuzijazam
 

Da li ste zainteresovani?

 

 

Komentari (0)
Loading