Madona se pojavila u javnosti prvi put nakon što je bila na ivici smrti: Svi su šokirani novim fotografijama - ovo nije ista osoba!

Vesti 10.07.2023 21:00 0

Madona je prvi put viđena na ulicama Njujorka nakon što je izašla iz bolnice, što je iznenadilo mnoge

Madona se pojavila u javnosti prvi put nakon što je bila na ivici smrti: Svi su šokirani novim fotografijama - ovo nije ista osoba!

Printscreen/Instagram

Slavna pevačica je bila hospitalizovana i nedavno su se pojavile njene nove fotografije koje su izazvale šok među fanovima.

Nakon što je puštena iz bolnice, Madona je prvi put uhvaćena na ulicama Njujorka. Podsetimo, pre desetak dana je pronađena bez svesti i odmah je prebačena na intenzivnu negu gde je intubirana, budući da nije reagovala. Kada se stabilizovala, izvučena je iz mašine za disanje i premestili su je na drugo odeljenje. Nakon toga je otpuštena na kućno lečenje. Do sada je bila u svom stanu u Njujorku, gde nije izlazila.

Izvor blizak Madoni je nedavno izjavio: "Jednostavno, niko nije znao kako će se situacija završiti. Madona je bila veoma bolesna i u takvim trenucima uvek postoji strah od najgoreg."

Kada joj je pozlilo, njena ćerka Lurdes Leon je bila uz nju, ali se ubrzo vratila zabavama i izlascima. Dok se Madona oporavljala od zdravstvenih problema, usvojeni blizanci Stela i Ester su bili uz nju sve vreme. Oni su odmah otputovali u Njujork kada je pevačica završila u bolnici, a kasnije joj se pridružio i biološki sin Roko.

Sada izgleda da su teški dani iza nje, jer je Madona šetala Njujorkom kao da se nije borila za život pre samo desetak dana.

Ipak, nove fotografije su zabrinule njene fanove, jer izgleda potpuno drugačije nego ranije. Mnogi komentarišu da je izgledala kao da je uklonila sve implante i filere, što je bio čest komentar na društvenim mrežama.

 

 

"Da li je uklonila svoje zadnjice? Sada izgleda bliže svojim godinama... Ako pogledate njene ruke, definitivno pokazuju prave godine. Možda je vreme da to prihvati", "Ovo nije Madona. Ovo je samo starija žena. Madonine ruke nisu naborane. Omg, gde je njena zadnjica? Izgleda kao da ima najmanje 75 godina", "Drago mi je da konačno vidimo pravu Madonu, bez filera", "Da li je zaista uklonila sve filere? Ovo mi se sviđa", samo su neki od komentara koje su ljudi ostavili.

Kako se Madona sada oseća?

Ako uporedimo njene slike od pre turneje, razlika je više nego očigledna. Ostaje da se vidi da li će Madona prihvatiti svoj novi izgled ili će se vratiti starim navikama kada se potpuno oporavi.

Komentari (0)
Loading