Verila se Rene Zelveger: Posle niza propalih ljubavi, u šestoj deceniji sreću ju pronašla pored deset godina mlađeg

Olja Jelić Vesti 19.07.2023 12:10 0

Rene Zelveger, višestruko nominovana i dvostruka dobitnica Oskara, godinama je svoj privatni život čuvala što je dalje moguće od zantiželjnih očiju javnosti

Rene Zelveger

Shutterstock

Rene Zelveger je  posle povlačenja iz Holivuda i povratka sa filmom "Judy" o životu Džudi Garland rekla za "Guardian" da je imala utisak da su je filmska industrija i posao "pojeli" da više nije znala ko je. Bilo joj je potrebno vreme da pronađe zadovoljstvo i sreću u životu.

Možda je privatni život Rene Zelveger uvek bio zanimljiv medijima, kao i njene fizičke transformacije zbog uloga, ali ona nikada nije želela da pomene nijednog svog partnera.

 

 

Poznato je da je krajem devedesetih bila verena za glumca i komičara Džimija Kerija, ali da njihov emotivni odnos nije opstao. Posle nekoliko neuspešnih veza, sa muzičarem Džekom Vajtrom, holivudskim zavodnikom Bredlijem Kuprom, i propalim brakom od četiri meseca sa kantri pevačem Kenijem Česnijem, Rene je pronašla sreću u šestoj deceniji života sa britanskim voditeljem koji je mlađi od nje 10 godina - Antom Anstedom.

Rene i Ant se zabavljuju od 2021. godine, a posle dve godine veze su se verili.

- Žele da ceremonija venčanja bude mala i intimna. Javno neće objaviti da se venčavaju jer ne žele pažnju ljudi i medija. Rene je obavestila samo najbliže prijatelje i porodicu. Jako je srećna sa njim i ne želi ništa da joj pokvari sreću - rekao je izvor za "Daily Mail.

Ant Ansted pre Rene bio je u braku 12 godina u kojem je dobio dvoje dece, sina i ćerku. Na osnovu fotografija koje je objavio na Instagramu, Rene se odlično slaže sa njegovom decom i bivšom suprugom.

Komentari (0)
Loading