Poznati glumac oženio devojku koja je godište njegove ćerke: Iako ima rak pluća, on nije digao ruke od života

Jelena Vukelić Vesti 20.07.2023 21:47 0

Ona ima isto godina kao njegova ćerka i upoznao je kada je bio u sred bitke sa kancerom

Dolf Lundgren

Profimedia

Švedski filmski glumac Dolf Lundgren (65) oženio se svojom dugogodišnjom partnerkom Emom Korkdal (27), na romantičnoj ceremoniji na Mikonosu, javljaju stani mediji.

Srećni mladenci potvrdili su za People ove lepe vesti i otkrili da su više puta morali da odlažu venčanje.

– Odlučili smo da proslavimo svoju ljubav u našoj vili na Mikonosu, s našom porodicom i nekolicinom bliskih prijatelja. Oboje smo imali kovid i dugo se lečili, pa smo morali da odlažemo planove za venčanje više puta – istakao je par.

Dolf Lundgren

Profimedia

 

 

Ipak, došao je i momenat za to.
– Osećali smo da je konačno došlo pravo vreme da proslavimo ljubav, život i sreću, i to u Zemlji bogova – ne kriju zadovoljstvo Dolf i Ema.

Lundgrenu je ovo drugi brak, budući da je od 1994. do 2011. godine bio oženjen danskom dizajnerkom Anet Kviberg. S njom ima dvoje dece – ćerke Idu (27) i Gretu (21), što znači da je glumčeva starija ćerka vršnjakinja njegove druge supruge.

Ema Krokdal je, inače, Norvežanka i uspešna fitnes instruktorka, od koje je Dolf Lundgren nerazdvojan već godinama.

On iza sebe ima vrlo težak period, budući da mu je 2015. godine dijagnostikovan rak pluća. Nakon uspešnog lečenja, kancer se vratio 2020, a lekar mu je rekao da ima još dve do tri godine života. Međutim, potom je zatražio drugo mišljenje i dokor mu je rekao da analize pokazuju da se njegov tumor smanjuje.

 

Komentari (0)
Loading