Ana je plod petominutne afere u ostavi za metle: Iako je preslikani otac, čuveni sportista je o njoj pričao gadosti

Slobodanka Ćorić Vesti 31.07.2023 08:21 0

Ćerka Borisa Bekera Ana Ermakova diplomirala je istoriju umetnosti na prestižnom londonskom univerzitetu

Ana Ermakova

Printscreen/Instagram

Anina životna priča je prilično neuobičajena, ona nije plod ljubavi već petominutne avanture u londonskom restoranu Nobuu.

Bekerova ćerka modela Ana Ermakova nije samo lepo lice. Sada je upravo diplomirala na prestižnom Institutu umetnosti Courtauld u Londonu, sa diplomom iz istorije umetnosti. Ana, 23, podelila je ovu slavljeničku fotografiju na kojoj baca svoju diplomu u vazduh nakon što joj je odana počast zajedno sa svojim kolegama iz razreda na ceremoniji u Barbikan centru, piše Dailymail.


Manekenku, koja upadljivo liči na svog oca sportsku zvezdu, podigla je njena majka Angela Ermakova nakon što je začeta sa teniskim asom u ogranku japanskog lanca restorana Nobu Maifair, navodno u ostavi za metle. U maju, Ana je podigla trofej u svetlucavim loptama kada je osvojila nemačku verziju Strictli Come Dancing pod nazivom Let's Dance.

 

 


Ona je na svom Instagramu opisala pobedu kao trenutak da ostvarenja sna, a sudija Striktnoga suda Moci Mabuse, koji je i u nemačkoj i u britanskoj verziji emisije, prokomentarisao je „Možete biti tako ponosni na sebe i ostati neverovatni takvi kakvi jeste“.

 

 

Ćerka ruskog modela Anđele, Ana je neslavno začeta na stepeništu restorana Nobu u Park Lejnu 1999. godine. Boris je prvobitno odbio da prizna očinstvo svoje ćerke pre nego što je DNK test kasnije potvrdio da je on otac. Bivši teniser je rekao da je njegov brak sa manekenkom Barbarom Feltus razoren nakon što je ona stalno spominjala činjenicu da je on dobio dete nakon kratkog susreta u Nobuu.

 

 

Beker tvrdi da je Barbara, majka njegove dece Noe i Elijasa, u početku rekla: 'Pa, ja te još uvek volim i još uvek želim da budem sa tobom i hajde da nekako pronađemo način.' Ali dodao je: "To je bilo mesecima pre nego što se znalo za bebu . Ali onda se za svaku sitnicu o kojoj smo razgovarali, vratila sa džoker karticom i rekla: 'Ti začepi, jer kad svet šta si uradio, izgubljen si.' „Rekao sam: „U pravu si, ali ovo nije veza sa kojom mogu da živim. Ovo je nemoguće. Treba nam pauza.' '

Ćerka čuvenog sportiste zablistala je nedavno na crvenom tepihu. Sjajan stil je pokazala Ana Ermakova, poznati model koja je pritom nedavno i stekla još jednu diplomu.

U poslednje vreme o njoj se najviše piše zbog mode, ali ranije nažalost nije bilo tako. Naslednica Borisa Bekera neretko se pojavljivala u krajnje negativnim pričama koje je njen otac inicirao.

Ana Ermakova je pre nekoliko dana zabeležila možda i svoje najbolje modno izdanje. Stajling sa crvenog tepiha bio ja za čistu desetku.

Doslovno, za čistu desetku je njena odluka da se posveti školovanju što je uvek jedan od najboljih ciljeva.

Beker je nakon razvoda bio u vezi sa Lili Beker sa kojom ima sina Amadeusa. U vezi je sada sa Lilijen de Kavaljo sa kojom letuje u Milanu.

Komentari (0)
Loading