Izgledaju kao mama i neposlušni sin: Hejli i Džastin došli na isti događaj, ona u uskoj haljini i štiklama, a on bolje da nije ni izlazio iz kuće

Jelena Vukelić Vesti 29.08.2023 11:31 0

Hejli i Džastin su zajedno krenuli na isti događaj, ali obukli su kao da nisu, i naravno, komentari su samo pljuštali

Džastin Biber

Profimedia

Hejli i Džastin Biber često se oblače prilično različito kada idu negde zajedno i često su neusklađeni. Hejli je poznata po tome što voli da se oblači elegantno i nosi visoke potpetice. Međutim, čini se da Džastin voli opuštenije kombinacije, ali ovoga puta su bukvalno izgledali kao da se u životu nisu sreli.

 

 

Naime, par je zajedno otišao na ekskluzivan događaj Hejlinog brenda "Rohde", a Justin je došao u trenerci i žutim kroksicama, nosio je i roze kačket. Sa druge strane, Hejli je nosila crvenu haljinu, crvene štikle i uz to je imala odgovarajuću torbicu i nakit, a na licu je imala svečanu šminku i kosu je skupila u elegantnu punđu. Ovi tako nespojivi stilovi su zbunili mnoge korisnike društvenih mreža.

"Misle li oni da idu na isto mesto?", "Zašto bar nije obuo crvene kroksice?", "Pokušavamo da pogodimo ko od njih zna gde idu", "Izgledaju kao mama i neposlušni sin", šalili su se korisnici na račun ovog poznatog para.

Mnogi su primetili Džastinov izraz lica i rekli da deluje kao da mu je dosadno. Nakon toga, Džastin je vozio bicikl, a kada mu je i to postalo dosadno, seo je na trotoar i razgovarao sa fotografom.

 

Komentari (0)
Loading