Gvinet Paltrou bez trunke šminke: Evo kako izgleda poznata glumica kada nije na crvenom tepihu

Jelena Vukelić Vesti 29.08.2023 13:13 0

Pre samo mesec dana je za britanski Vogue rekla da želi da "prigrli" staranje

gvinet

Tanjug/Ap

Na večeri sa porodicom, slavna glumica Gvinet Paltrou odlučila je da se prikaže u potpuno prirodnom izdanju.Ova 50-godišnja glumica je pokazala svoj sedi izrastak i lice bez šminke dok je večerala u kineskom restoranu u Beverli Hilsu u Kaliforniji.

Za tu priliku obukla je crni top sa dubokim dekolteom i bele pantalone koje je uparila sa tankim crnim kaišem. Glumačka zvezda je izabrala ležernu obuću, obuvši bele patike. Ceo izgled je upotpunila jednostavnom ogrlicom, piše Page Six.

 

 

Majka dvoje dece je došla sa svojim sinom Mozesom (17) i suprugom Bredom Falčukom. Mozes, koga Gvinet ima sa bivšim suprugom Krisom Martinom, nosio je belu majicu i crne pantalone sa crvenim Adidas patikama. Ova dobitnica Oskara takođe ima 19-godišnju ćerku Eppl sa Martinom, ali izgleda da ona nije prisustvovala porodičnoj večeri.

Iako je mnoge internet komentatore iznenadila ova opuštena i prirodna pojava popularne glumice, mesec dana ranije je za britanski Vogue rekla je da želi da "prigrli" starenje.

- Kao žene, želimo da budemo zdrave, želimo da starimo. Ta ideja da bismo trebali da budemo zamrznuti u vremenu je tako čudna - rekla je.

Paltrou je takođe ukazala na "kulturološki problem" da muškarce kada ostare poštuje, dok se žene suočavaju sa osuđivanjem.

- Lepo je osedeti kao muškarac, dok se žene osuđuju i ispituju šta će uraditi po pitanju kože i sedih - rekla je i dodala da definitivno postoje dvostruki standardi.

Komentari (0)
Loading