Crvena kožna joj stoji kao salivena: Selma Hajek u vatrenom izdanju pokorila Pariz

Olja Jelić Vesti 21.09.2023 17:43 0

Selma Hajek ovog puta oduševila modnim odabirom

Selma Hajek

EPA

Najnoviji izgled Selme Hajek oduševio modne kritičare. Naime, najnovija zvezda serije "Black Mirror" podelila je svoj prekrasan izgled sa nedavnog putovanja u Pariz, gde je pratila supruga povodom proslave desete godišnjice francuskog modnog konglomerata Kering. 

Glumica je za tu priliku obukla crvenu kožnu haljinu Alexandera McQueena koja je otkrila njenu zanosnu figuru. Haljina midi dužine asimetričanog dekoltea sa otvorenim ramenima stajala joj je kao salivena.

 

 

Dodala par srebrnih sandala sa kaiščićima, a dodaci su uključivali veliki dijamantski prsten i svetlucave minđuše, takođe sa potpisom Alexandera McQueena. Nosila je kosu skupljenu u sofisticiranu punđu i upotpunila izgled tamnim nude ružom u stilu devedesetih.

Glumica je proteklu nedelju provela imala nekoliko sjajnih autfita na crvenom tepihu. Prisustvovala je drugoj godišnjoj večeri Caring for Women Zaklade Kering u New Yorku. Izgledala je neverojatno u grimizno crvenoj haljini s halterima potpuno prekrivenoj svetlucavim šljokicama, koja je uključivala tanke naramenice i mali V izrez. Dodala je dugačku torbicu od crnog najlona, ​​blistave dijamantske minđuše i par crnih sandala sa remenom.

 

 

 

Pojavila se i na Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu, gde je prisustvovala premijeri El Sabor de la Navidad u kazalištu Royal Alexandra. Selma je tad obukla haljinu boje slonovače s pripijenim steznikom bez rukava, tkaninom koja se preliva preko struka i dugim šlepom. Od aksesoara je nosila mint zelenu pravougaonu torbicu koja je samo upotpunila ovaj glamurozni izgled. 

 

Komentari (0)
Loading