Ishrana Kejt Midlton mnoge će iznenaditi: Ove tri namirnice koje Srpkinje obožavaju su joj strogo zabranjene

Olja Jelić Vesti 23.09.2023 15:36 0

Ishrana Kejt Midlton mnoge će iznenaditi

Kejt Midlton

EPA

Nećemo pogrešiti ako kažemo da je Kejt Midlton definitivno jedna od omiljenijih članica kraljevske porodice. Žene širom sveta je obožavaju i kopiraju njen stil, ali i zdrave navike. Ishrana Kejt Midlton, njen stil odevanja, muzika koju sluša, sve zanima pripadnice lepšeg pola.

Supruga princa Vilijama se bez pogovora pridržava kraljevskih pravila, i čini se da to radi sa osmehom, bez da joj nešto smeta. Ali, verovali ili ne princeza od Velsa čak ima i restrikcije po pitanju ishrane.

 

 

Ako je suditi rečima nekadašnjeg kuvara s dvora, Darena MekGredija ishrana Kejt Midlton strogo je planirana i princeza od Velsa veoma dobro zna šta ne sme da unosi u svoj organizam. Najstrože su joj zabranjeni: krompir, pirinač ili pasta za večeru.

Kraljica Elizabeta II nije volela ugljene hidrate pa se zato nisu posluživali ni drugim članovima kraljevske porodice. Ne zna se je li sada situacija drukačija kada je na vlasti njen sin, kralj Čarls.

 

 

Osim toga, Kejt ne sme da konzumira bilo kakvu rizičnu hranu kada su javni događaji u pitanju. Na samom vrhu ive liste su školjke, koje vrlo lako mogu izazvati trovanje ako nisu sveže ili adekvatno pripremljene.

Zdrava ishrana Kejt Midlton podrazumeva:

Doručak:  Kejt priprema obrok koji daje daje energiju poput ovsene kaše, koja je bogata proteinima, vlaknima i ugljenimhidratima.

Ručak: Kejt nastavlja da se hrani namirnicama bogatim antioksidansima, pazeći da u svoj ručak unese mnogo sirovih sastojaka. Salata od lubenice s avokadom, lukom, krastavcima i feta sirom navodno je jedan od njenih najčešćih obroka.

Večera: Dok Kejt bira laganije opcije za doručak i ručak, poznato je da su njene večere obilnije.

 

 

„Uveče se prepušta svom hobiju kuvanja Vilijamove omiljene večere, pečene piletine“, rekla je Kejti Nikol, kraljevska dopisnica za „Vanity Fair“ 2012. godine.

I premda nije vegetarijanka, ishrana Kejt Midlton više je bazirana na povrću, pa resto za ručak na meniju budu njeni omiljeni ražnjići od povrća.

 

Komentari (0)
Loading