Zapanjujući stajling u crvenoj boji: Kejt Mildlton zasenila sve prisutne, a ovim je odala počast kraljici Elizabeti

Olja Jelić Vesti 21.11.2023 21:13 0

Princ Vilijam i njegova supruga Kejt Midlton u Londonu su se susreli sa uglednim gostima iz Južne Koreje, a omiljena princeza zablistala je u modnom izdanju za koje je zaslužila samo najbolje ocene

Kejt Midlton

Profimedia

Kralj Čarls i kraljica Kamila domaćini su južnokorejskom predsedniku i njegovoj supruzi,a važnu ulogu u susretu sa gostima iz Azije odigrali su i princ i princeza od Velsa.

Da su monohromatska izdanja uvek sjajna ideja, dokazao je i izgled Kejt Midlton.

Britanska modna ikona izgledala je zapanjujuće u moćnoj crvenoj nijansi. Boja koja podjednako dobro pristaje i plavušama i brinetama pokazala se više nego dobrim odabirom u slučaju 41-godišnje princeze od Velsa.

 

 

Kejt je za ovu priliku odabrala raskošan kaput jedne od svojih omiljenih dizajnerki, Ketrin Voker, u kojem je sa mužem, poželela dobrodošlicu južnokorejskom predsedniku i njegovoj supruzi. Princeza od Velsa kosu je ovoga puta podignula u punđu uz glamurozan mejkap, uključujući smokey eye, dok se vozila na Paradu konjičke garde. 

Glamurozan stajling nadogradila je štiklama iz svoje bogate kolekcije, koje potpisuje Gianvito Rossi, i odgovarajućim šeširom Džejn Tejlor.

Kejt je svojim autfitom odala suptilnu počast pokojnoj kraljici, takođe obožavateljki upečatljivih boja.

Princeza je ovaj elegantni izgled upotpunila ovalnim minđušama princeze Dajane od safira i dijamanata. Inače, članica kraljevske porodice nosila je sličnu haljinu - kaput u mnogim prilikama, uključujući Božićni koncert u Vestminsterskoj opatiji 2021., dok je crnu verziju iste haljine nosila na sahrani princa Filipa.

 

 

 

Komentari (0)
Loading