Medeni duo je ponos mame Pink: Zaputili se utabanim stazama megazvezde, ali nije sve tako sjajno - otkriva pevačica

Vesti 26.09.2023 14:25 0

Oni će promeniti svet...

Pink

Profimedia

Pink je možda pevačica i izvođačica, ali na njenu listu impresivnih kvaliteta dodajte i titulu silne majke. Otkako se 7. januara 2006. venčala sa svojim mužem Keri Hartom, na svet je donela dvoje prelepe dece, ćerku Vilou Sejdž i sina Džejmsona Muna Harta, i potpuno je jasno da su oni sunce njenog života.

Iako je Pink imala uspona i padova sa deljenjem fotografija svoje dece na društvenim mrežama, privremeno je nestala 2019. nakon što je primila zle i kritičke komentare o svojoj deci i roditeljstvu, ona i dalje objavljuje mnogo slika svoje porodice na Instagramu, i Hvala Bogu! Vilou i Džejmeson se takođe često pridružuju svojoj mami na događajima na crvenom tepihu i na turnejama, prenosi PopSugar.

Ipak, roditeljstvo nje uvek lako. U februaru 2022, Pink se otvorila o majčinstvu, priznajući da je „ stalno preopterećena“. „Često plačem u ormaru“, rekla je. "Evo problema kada nemate granice u svojoj kući, kad odem pod tuš i krenem da razgovaram sa sobom, okrenem se, i shvatim da je Vilou stajala i buljila u mene sve vreme."

„Stvarno moramo da nabavimo još brava u ovoj kući“, zadirkivala je ona. „Pokušavam da objasnim svojoj deci da moj odlazak u toalet nije poziv za porodični sastanak.

Vilou, rođena je 2. juna 2011., je prvo dete Pink i Kerija. Kao i njena mama, za Vilou je poznato da ima jak stav i obično se može naći sa novom jarkom bojom kose. Ali ona takođe gaji ljubav prema pevanju i poseduje sirovi talenat za izvođenje, o čemu svedoči njena uloga u Pinkinom filmu „A Million Dreams” za ponovo osmišljenu muziku iz „Veličanstvenog šoumena”.

Nedavno je oduševila svoju mamu obradom pesme Olivije Rodrigo na školskoj priredbi u decembru 2022. godine, a takođe joj se i pridružila na sceni na početku njene turneje ,,Summer Carnival Tou"  otpevavši duet i još jednom dokazavši da je pevačka karijera definitivno u kartama.

"Uf. Draga moja. Moje divno, jedinstveno, briljantno, čudno malo pače", napisala je Pink na Instagramu u čast 12. rođendana svoje ćerke u junu. "Mnogo te volim. Nosim tvoje srce sa sobom (nosim ga u svom srcu)... Ne zaboravi, ti si sve ovo izabrala... i možeš nastaviti da biraš", napisala je ona. „Sviđaju mi se tvoji izbori. Biću tu, u blizini. Smešeći se sa ponosom i čuđenjem. Samo napred tigrice. Srećan rođendan 🎈“

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by P!NK (@pink)

 

Pinkino i Kerijevo drugo dete, sin po imenu Džejmson, ili Džamo, kako ga Keri obično zove, rođen je 26. decembra 2016. Kroz Pinkine fotografije i video snimke njenog sina, došli smo do zaključka da je on jako dobro raspoložen u svakom trenutku — pravi najbolje grimase! I sport mu ide od ruke, možda je napredni kuvar, i definitivno je sladak. Kada je imao samo 2 godine, Pink je podelil snimak njenog povratka kući nakon festivalskog nastupa na kojem je Džejmson kod auta dočekuje sa cvećem. „Mama, doneo sam ti cveće“, kaže on najslađim glasom na svetu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by P!NK (@pink)

 

U decembru 2022, Pink je na Instagramu podelila dirljivu rođendansku počast svom dečaku. "Moj sinčić. Danas puni 6 godina", napisala je. „Rekli su da te ne možemo imati. Onda si morao dvaput da pokušaš da dođeš na svet. Nisam bila sigurna da mogu da volim drugo dete kao što sam volela Vilou. Mislila sam da će me to slomiti. Umesto toga, ti si eksplodirao moj um i moje srce i učinio su me većom.Ti si čudo. Ne zbog svega ovoga.Ti si čudo jer svakog dana biraš radost. Svaku sobu činiš svetlijom, svaki život koji dotakneš srećnijim, istinitijim. Ti osećaš celim telom. Svetlost i smeh i istina i empatija, osećajnost, radoznalost, to si ti ti. Ti si najblesaviji, najsmešniji, najdruželjubiviji, najdraži mali čovek i zahvalna sam svakoga dana što imam čast da budem u blizini nekog poput tebe . Ovom svetu treba ono što imaš. Hvala ti što si svoj. Obožavam te. 🥳 srećan rođendan bebo. ♥🎉🎁🎊♥."

 

Komentari (0)
Loading