Kožni steznik i visoki prorezi na butinama: Kendal Džener dokazala zašto je modna ikona današnjice

Olja Jelić Vesti 28.09.2023 14:43 0

Kendal Džener je na Nedelji mode u Parizu pokazala zašto je jedna od modnik ikona današnjice

Kendal Džener

Profimedia

Kendal Džener je na Nedelji mode u Parizu pokazala zašto je jedna od modnik ikona današnjice

Nekoliko dana nakon što je skrenula pažnju noseći kaput kao mini haljinu dok je sedela u prvom redu na Gučijevoj reviji na pisti, kendal Džener je opet oduševila stilom na Nedelji mode u Parizu. 

Kenda je ponela skulpturalnu tamnosmeđu haljinu koja se može podeliti na tri glavna dela: gornji deo dugih rukava, kožni steznik koji se širi na bokovima, i midi suknju sa dva proreza na prednjoj strani butina.

Dodala je par jednostavnih malih zlatnih minđuša i braon čizme sa potpeticom. Što se tiče mejkapa odlučila se za naglašeno rumenilo, tamno smeđe senke za oči i mat ružičaste usne. Kosu je skupila u visoki rep.

Kendal je nedavno pričala o razvoju svoje karijere u modnoj industriji u poslednjih nekoliko godina: "To nije uvek najlakša industrija za rad. Ponekad može biti veoma mučna i intenzivna“, rekla je ona. „Trenutno se osećam zaista uravnoteženo. Na terapije sam krenula pre godinu i po dana. Sastajem se sa svojim terapeutom jednom nedeljno, tako da svake nedelje učim nešto novo. Stalno se razvijam i uzbuđena sam što to radim."

Komentari (0)
Loading