Ne jedem tri dana nedeljno: Voditeljka smršala 14 kilograma, plaši se da ih ne vrati

Anđela Jovanović Vesti 04.10.2023 14:20 0

TV voditeljka, Šeron Ozborn smršala je uz pomoć leka Ozempic 14 kilograma, a sada je pribegla drastičnim merama kako bi zadržala željenu kilažu.

šeron ozborn

Printscreen/Instagram

Rijaliti zvezda i tv voditeljka Šeron Ozborn je u jutarnjem programu na britanskoj televiziji ispričala kako je nakon duge i mukotrpne borbe napokon stigla do svoje idealne težine.

Ozempic je lek koji se inače koristi za lečenje ljudi sa dijabetesom.

'U najgoroj fazi imala sam više od sto kilograma, možete zamisliti kako sam tada izgledala u odnosu na svoju visinu od 158 centimetara', ističe Šeron i dodaje: 'Svesna sam svih rizika, pa sam zato sada na dugotrajnom povremenom postu, što znači da ništa ne jedem tri dana u nedelji', priznala je.

Šeron sada ima 48 kilograma, a težinu (tačnije 14 kilograma) je izgubila za četiri meseca uz pomoć kontraverznog 'leka za mršavljenje', Ozempica, koji se inače koristi za lečenje odraslih sa dijabetesom. Ipak, strah da ne vrati staru kilažu je prisutan, pa tako i dalje veoma pazi šta unosi u organizam.

Ove godine širom zemalja bila je nestašica leka Ozempic, a razlog je bila velika popularnost leka među onima sa viškom kilograma. U apotekama su tada tvrdili kako je retko ko ko je dolazio sa receptom zapravo imao dijabetes. Naime, lekari mogu da izdaju recept za lek bez obzira na to ima li pacijent bolest za koju je lek namijenjen ili ne. Mesečna doza košta oko 150 eura.

Voditeljka Šeronje je počela razmišljati o gubitku kilograma nakon što je njena ćerk, pjevačica Keli Ozborn (38) išla na operaciju 2020. kako bi skinula višak kilograma. "Bila sam na operaciji, i stvarno me nije briga šta će bilo ko da kaže", rekla je Keli.

 

Komentari (0)
Loading