Kraljica golotinje opravdala titulu: Emili Ratajkovski u providnoj haljini ispod koje se video donji veš zapalila Njujork

Olja Jelić Vesti 04.10.2023 21:10 0

Slavna svetska manekenka Emili Ratajkovski viđena je u Njujorku na Menhetnu, a paparaci su je uhvatili u momentu kad je izašla iz automobila.

Emili Rajtakovski

EPA

Slavna svetska manekenka Emili Ratajkovski viđena je u Njujorku na Menhetnu, a paparaci su je uhvatili u momentu kad je izašla iz automobila. 

Emili, koju inače mnogi nazivaju kraljicom golotinje, sve vreme je skrivala svoje lice rukom, ali manekensko telo nije uspela da sakrije crnom haljinom od providnog materijala, ispod koje se od bliceva video njen donji veš.

Podsetimo, manekenka se prošle godine razvela od Sebastijana Bera Meklarda, s kojim je u braku bila četiri godine i s kojim ima sina Silvestera, a razlog razvoda bila je njegova prevara.

Nakon nekoliko meseci u stranim medijima se pisalo da je Emili zavela Breda Pita, ali glumac i model ta šuškanja nikad nisu potvrdili. Potom su je povezivali s komičarem Pitom Dejvidsonom, s kojim je i viđena nekoliko puta u javnosti, ali čini se kako između njih postoji samo prijateljstvo jer on već ljubi novu devojku.

Posle toga priznala je da se dva meseca potajno viđa s Harijem Stajlsom. Trenutno, koliko se zna, manekenka je slobodna, prenosi Kurir. 

 

@najzena.rs Stvaranje istorije na sinoćnoj reviji mode u Parizu! ⭐ Manekenka Bela Hadid je, definitivno, ostavila najveći pečat na Pariskoj nedelji mode! Naime, bila je deo jednog od najspektakularnijih događaja na modnoj pisti u gradu svetlosti ikada‼️ Ova lepotica je imala haljinu "naprskanu" sprejom na njeno telo tokom velikog finala modne revije Coperni. 💃 🎥|@voguefrance #najžena #žena #revija #paris #belahadid ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading