Zbog ekstremne dijete doživela zdravstvene komplikacije: "Mislila sam da neću preživeti"

Anđela Jovanović Vesti 13.10.2023 11:20 0

Marija Šerifović nedavno je objavila novi album, a zbog spotova za nove pesme je bila na ekstremnoj dijeti koja joj je ugrozila život.

marija

Alo

Kako je navela Marija bila je na strogoj dijeti 22 dana što je rezultiralo zdravstvenim problemima.

"Bila na ekstremno strogoj dijeti pre početka snimanja spotova. Bila sam 22 dana na dijeti. Došao je na red prvi spot koji smo snimali Matija Cvek i ja za numeru 'Pola sunca' i onda su naši prijatelji poslali ketering, a oni imaju strašno dobre uštipke", rekla je.

Ona dodaje da je te večeri imala jake bolove zbog koji je potražila lekarsku pomoć.

"Pojela sam jedan, stigla sam kući, a sutradan sam snimala spot za pesmu 'Idi dok te volim'. Zaspala sam negde oko 23 časa, a oko jedan iza ponoći su me probudili stravični bolovi u abodmenu. Povraćala sam i sve što ide uz to, otišla sam u noćno dežurstvo, dobro svi znamo o čemu je reč. A onda sam tek oko pola četiri zadremala. Međutim, tokom noći sam se budila i bila sam bela kao krpa", dodaje.

Uprkos tegobama, Marija je nastavila na zakazano snimanje te posao nije trpio.

"Doneli su mi infuziju, klometol… Ne znam ni šta su mi sve radili, to je možda jedan od najtežih dana u mom životu. Mislila sam da nećupreživeti", zaključila je.

 

 

 

 

 

@najzena.rs Udruženje "Asocijacija mama Srbije” i naš portal "Naj žena“, pokrenuo je novi video serijal „Naj mama“. One su pravi borci i majke sa velikim slovo "M" koje su svojim primerom pokazale šta nam svima znači bezuslovna ljubav. 💜 Ana Bakal (42) iz Beograda je majka deteta sa cerebralnom paralizom. Iako su prognoze bile loše, zahvaljujući njenoj upornosti, on danas hoda, priča i trenira karate! 💪🏻 Njenu priču pogledajte na portalu Najzena.rs! 📲 #mame #majke #najmama #foryoupage #foryoupage #tiktokserbia🇷🇸 #tiktoksrbija #najzenasrbije #najzena #jednajemajka #majka #najmamasrbije #asocijacijamamasrbije ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading