Oglasila se Čendlerova bivša devojka povodom njegove smrti: Napisala je dirljivu oproštajnu poruku na zvaničnoj stranici serije „Prijatelji“

Vesti 29.10.2023 12:05 0

Metju Peri je bio najpoznatiji i najomiljeniji po ulozi Čendlera Binga u hit seriji „Prijatelji“. On je pronađen mrtav u svom stanu, a kolege iz te serije su počele da se opraštaju od njega.

friends

Shutterstock

Glumac Čendler Bing (54) pronađen je mrtav u svojoj kući u Los Anđelesu nakon što se udavio u hidromasažnoj kadi. Izvori iz policije kažu da na licu mesta nije otkrivena droga i da nema indicija da se nešto drugo desilo.

Metjuova koleginica iz serije „Prijatelji“ glumica Megi Viler koja je igrala Dženis, njegovu devojku u seriji, među prvima mu je odala počast. Na instagramu je napisala:

"Kakav gubitak. Nedostajaćeš svetu, Metju Peri. Doneo si radost mnogima u svom prekratkom životu", napisala je ona. „Osećam se veoma blagosloveno svakim kreativnim trenutkom koji smo podelili“, zaključila je.

 

 

Metju je umro nakon što se utopio u hidromasažnoj kadi u svojoj kući u Kaliforniji. Uprkos tome što su svi znali za njegovu dugogodišnju borbu sa zavisnošću, lekari hitne pomoći su rekli da na licu mesta nisu pronađeni lekovi ni droga.

Metju se borio sa zavisnošću od droge i alkohola, i nekoliko puta je išao na lečenje. O tome je napisao i knjigu koja je izašla prošle godine.

 

Komentari (0)
Loading