Još ne mogu da veruju da je istina: Dženifer Aniston, Kortni Koks i ostale kolege skrhani su zbog smrti Metjua Perija

Vesti 30.10.2023 10:36 0

Metju Peri, koji je najpoznatiji po ulozi Čendlera Binga u seriji „Prijatelji“, pronađen je mrtav u svojoj kući u Los Anđelesu.

prijatelji

Shutterstock

Kolege iz serije „Prijatelji“ šokirani su zbog njegove iznenadne smrti. Očekuje se da Dženifer Aniston, Kortni Koks, Dejvid Švimer, Met Leblank i Liza Kudrou, izdaju zajedničko saopštenje povodom njegove smrti. Izvor blizak ovim glumcima rekao je da su oni slomljeni od bola, jer su izgubili brata. Oni su ga smatrali svojim bratom jer su se svi zbližili pošto su godinama zajedno snimali, prolazili zajedno kroz dobre i loše trenutke. Kada je Metju bio bolestan, oni su ga štitili i brinuli o njemu.

Tvorci serije „Prijatelji“ i izvršni producent izdali su saopštenje: „Šokirani smo i tužni zbog smrti našeg voljenog prijatelja Metjua. I dalje nam to izgleda nemoguće. Sve što možemo reći je da se osećamo blagosloveno što smo ga imali kao deo naših života. Uvek je bio najsmešnija osoba u sobi. Više od toga, bio je najslađi, nesebičnog srca. Šaljemo svu našu ljubav njegovoj porodici i prijateljima."

Glumčeva porodica je saopštila: „Srce nam je slomljeno zbog tragičnog gubitka našeg voljenog sina i brata. Metju je doneo mnogo radosti svetu, i kao glumac i kao prijatelj. Svi ste mu mnogo značili i cenimo ogroman izliv vaše ljubavi."

Komentari (0)
Loading