Sudnicu i skupoceno odelo zamenila kaubojskim izdanjem: Ivanka Tramp u kantri stilu privukla svu pažnju

Olja Jelić Vesti 14.11.2023 19:55 0

Ivanka Tramp zamenila je svoje dizajnersko odelo iz sudnice teksasom dok je prisustvovala muzičkom festivalu

Ivanka Tramp

Profimedia

Ivanka Tramp zamenila je svoje dizajnersko odelo iz sudnice teksasom kad je u nedelju prisustvovala Country Bay Music Festivalu u Majamiju, noseći mali kratki top i mini suknju koje je uparila sa kaubojskim šeširom.

Ćerka bivšeg predsednika SAD-a, Donalda Trampa, nosila je top bez rukava koji se kopča napred i odgovarajuću teksas suknju na fotografijama koje je objavila na svojoj Instagram priči u nedelju dok je uživala na festivalu sa suprugom Džerardom Kušnerom i njihovim sedmogodišnjim sinom Teodorom.

Izgled je dopunila bež kaubojskim šeširom i naglasila tzv. "seosku temu" festivala parom kaubojskih čizama i remenom inspirisanim zapadnjačkim stilom sa srebrnim medaljonima. Ivanka je svoju plavu kosu nosila spuštenu, a od nakita je stavila par jednostavnih srebrnih minđuša, piše Page Six.

Njen muž, 42-godišnji Kušner je nosio belu majicu sa farmerkama i patikama, baš kao i maleni Teodor. Porodica je uživala na festivalu u videu koji je snimio Kušner. Spomenuti video prikazuje Ivanku i Teodora kako stoje sa strane uz pozornicu dok su iza benda pratili nastup kantri pevača Randija Housera.

Njeno pojavljivanje na muzičkom festivalu je iznenadilo mnoge, jer je pre samo nekoliko dana svedočila na suđenju svog oca u Njujorku.

Bivša manekenka tada se ponovno susrela sa svojim suprugom, koji je ostao u Majamiju umesto da otputuje kako bi podržao svoju ženu u Njujorku tokom parnice vredne 250 miliona dolara. Doduše, prošlog meseca zvezda je imala dosta vremena za zabavu. Prvo je proslavila rođendan Kim Kardašijan u svetlucavom kratkom topu i suknji, a zatim je dočekala svoj rođendan u ružičastoj mini haljini sa izrezima.

Bilo da je obučena u teksas ili u odelo, jedno je sigurno - Ivanka uvek privlači pažnju.

 

@najzena.rs Glumica je zračila samopouzdanjem dok je pokazivala svoje zategnuto telo u bikiniju. #najzena #žena #evalongoria #bikini #bikinimodel ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

Komentari (0)
Loading