Princ Luis opet ukrao svu pažnju: On nosi titulu zvezde kraljevske porodice, njegov novi nestašluk zasmejao svet

Olja Jelić Vesti 09.12.2023 10:20 0

Princ Luis sinoć je zajedno s kraljevskom porodicom prisustvovao božićnom koncertu u Vestminsterskoj palati, a tom prilikom je kao i u skoro svim svojim pojavljivanjima u javnosti privukao pažnju svojim nestašlucima.

Princ Luis

Profimedia

Princ Vilijam, Kejt, princeza od Velsa, i njihovo troje dece 8. decembra su prisustvovali božićnom koncertu "Zajedno na Božić" u Vestminsterskoj opatiji.

Porodično pojavljivanje je obuhvatilo sastanak sa zvaničnicima, fotografisanje, kao i petogodišnjeg princa Luisa koji je ponovo bio u centru pažnje zbog svojih nestašluka.

Dok je petočlana porodica prisustvovala događaju, mladi princ je viđen kako pokušava da ugasi sveću koju je držala njegova sestra, princeza Šarlot. Dok se saginje da ugasi sveću, vidi se kako njegova majka pravi grimasu, a princeza Šarlot se smeje.

 

 

Na društvenim mrežama su ubrzo počeli da dele fotografije ovog trenutka, a mnogi su nestašluke najmlađeg princa okarakterisali kao posebno simpatične.

 

 

Kejt Midlton se za ovu priliku odlučila za belu kombinaciju majice, pantalona i dugačkog kaputa s štiklama u nude nijansi. Princeza Šarlot je preko haljine nosila bordo kaput.

Princ Luis je prethodno postao poznat po tome što je u centru pažnje kad god je u javnosti sa svojom porodicom.

Samo ove godine bio je u centru pažnje zbog grimasa na paradi Trooping the Color dok je stajao na balkonu sa ostatkom kraljevske porodice. Svi su gledali u njega i na Royal International Air Tattoo događaju u u julu, a čak je i na krunisanju svog dede kralja Čarlsa u maju, Luis dospeo na naslovne strane zbog svojih izraza lica tokom ceremonije.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading