Da li je prepoznajete: Lepa glumica nije lako dobijala prilike, na vrhuncu slave se povukla, a danas radi u kuhinjskim sunđerima

Slobodanka Ćorić Vesti 15.12.2023 08:45 0

Čestitam i divim se ženama koje sve to mogu, ali nisam jedna od njih. I zahvalna sam što imam izbor i ne moram da radim

eva mendez

Profimedia

Na početku svoje karijere, glumica je razmišljala da to radi samo povremeno i tako se pojavila u nekoliko spotova. Ali to je bilo to. Čak su joj rekli da izgleda "previše etnički za američki proizvod".

 

Popularna glumica (49) postala je popularna početkom 2000-ih, zahvaljujući ulogama u filmovima 'Dan obuke', 'Stuck On Iou' i 'Hitch'.

Ona je najmlađa od četvoro dece, a njeni otac i majka došli su u SAD sa Kube. Iako je rođena u Majamiju, Eva je deo detinjstva provela u Los Anđelesu. Njeni roditelji su se razdvojili kada je glumica imala 10 godina, a taj period obeležile su i finansijske krize kroz koje su prolazile.

Njena majka je radila kao računovođa vikendom u pozorištu i često je vodila Evu sa sobom.

Rajan Gosling ju je šarmirao

Iako je studirala komunikologiju, Mendes je shvatila da će joj neki glumački posao doneti novac. Tako se pojavljivala u muzičkim spotovima, ali nije imala više sreće ni na drugim audicijama. Posle jedne audicije, rečeno joj je da izgleda „previše etnički da bi bila lice američkog proizvoda“.

"Sad se rado sećam, ta žena mi je dala šta mi je trebalo. Iskoristila sam to kao izazov, dalo mi je snagu da idem dalje",rekla je jednom prilikom Mendes. Zatim se pojavila u horor filmu, nakon čega je angažovala učitelja koji joj je davao časove glume.

eva mendez

Profimedia

 

Usledio je vrhunac njene karijere. Međutim, njenu karijeru je promenio Rajan Gosling, sa kojim je glumila u filmu 'The Place Beiond the Pines'. Nakon toga, par se zaljubio, a danas imaju dvoje dece.

Mendes ceni vreme sa svojim ćerkama

Upravo se povukla iz glume zbog svoje dve ćerke.

"Čestitam i divim se ženama koje sve to mogu, ali nisam jedna od njih. I zahvalna sam što imam izbor i ne moram da radim, znam da sam srećna što to uopšte mogu", rekao je jednom Mendes.

Eva Mendes

Shutterstock

 

Ipak, pre par godina je rekla da joj se vraća želja za ekranima jer njena deca više nisu mala. U međuvremenu, Mendes se bacila u preduzetničke vode i ima svoj brend kuhinjskih sunđera.

 

 

Komentari (0)
Loading