Blejk Lajvli i njena majka dele iste modne slabosti: Zvezda serije "Tračara" otkrila na šta najviše troši novac, a da nisu krpice

Olja Jelić Vesti 20.12.2023 14:49 0

U novoj objavi na Instagramu, zvezda serije "Tračara" pokazala je svoju mamu i njenu sposobnost stilizovanja modnih kombinacija nakitom

Blejk Lajvli sa majkom

Profimedia

Supruga holivudske zvezde Rajana Rejnoldsa otkrila je da njena majka, Elejn Lajvli, preferira "maksimalistički" nakit - posebno nizanje ogrlica - kvalitet koji je sama nasledila od penzionisane talent menadžerke.

"Sa nakitom se odmah osećam bolje. Pitam se odakle mi to...', u šaljivom tonu prokomentisala je 36- godišnja Blejk Lajvli.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

 

Podelila je smešnu anegdotu koja se krije iza njihove fotografije. Majku Elejn zamolila je da joj pomogne u modeliranju nakita brenda Tiffany & Co., a kada ju je pitala koju bi ogrlicu htela da nosi, odgovorila je: "Sve".

"Ne, odaberi svoju omiljenu", odgovorila je Blejk, na što je njena mama rekla, "SVE. Uključi svetlo za šminkanje". 

Još jedan majka- ćerka dvojac nedavno je sklopio partnerstvo s legendarnim luksuznim draguljarom kako bi predstavio kolekciju Tiffany Lock.

 

 

Blejk Lajvli

Printscreen/Instagram

 

 

Ranije ovog meseca, manekenka Lily Aldridž takođe se oglasila na Instagramu kako bi podelila nekoliko fotografija sa svojom 11-godišnjom ćerkom, Diksi Prl, noseći neke komade iz kolekcije, koja je debitovala ranije ove godine kampanjom koju predvodi nekoliko zvezda poput glumice Florens Pou.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

 


 

Komentari (0)
Loading