Malo toga je ostavila mašti: Provokativna, prozirna haljina Kendal Džener naglasila njeno zanosno telo, fotke zapalile Instagram

Olja Jelić Vesti 04.01.2024 14:54 0

Nove fotke Kendal Džener zapalile Instagram

Kendal Džener

Profimedia

Kendal Džener je iskreno zahvalna na sjajnoj 2023.

Supermodel je u sredu na Instagramu razmišljala o poslednjih 365 dana dok je slavila one koji dolaze.

„Godine prolaze, sve brže i brže. Tako zahvalna za ono što je prošlo, tako optimistična za ono što dolazi“, napisala je ona seriju fotografija na kojima se vidi kako pozira u prozirnoj haljini sa grudima iz linije odeće modela Else Hosk, Helsa.

Manekenka je ohrabrila je svoje pratioce da „vole ljude koje drže blizu srca i ne gube ni sekundu”.

Svoju objavu je završila molbom da je 2024. „zapljusne“ „ljubavlju i smehom, zahvalnošću i rastom, strpljenjem i prisustvom“.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

 

 

Kendal je pozirala na praznoj plaži u haljini boje putera sa suknjom u flamenko stilu i odgovarajućim rukavima. Potpuno providan materijal haljine, koji je malo ostavljao mašti, bio je opšiven naboranim volanima. Izrezana odeća je takođe skupljena na bokovima kako bi pokazala njen zategnuti stomak.

Lepa brineta je držala čašu napunjenu belim vinom, a ponela je minđuše od stakla Bottega Veneta od Murano.

Hejli Biber bila je na jednoj od fotografija, noseći pripijenu belu haljinu, što je izgleda ukazivalo da su snimljene na novogodišnjem odmoru u blizini Barbadosa. Njima se navodno pridružila grupa prijatelja koja je uključivala Džastina Bibera i Kendalinig bivšeg bivšeg dečka, Bad Bunija.

Neko je objavio snimak vatrometa na Instagram storiju na kom se može čuti portorikanski reper.

Kendal i njen bivši navodno nisu ponovo zajedno - barem ne još. Par se zabavljao manje od godinu dana nakon prvog povezivanja u februaru 2022. Vesti o njihovom raskidu dospeli su na naslovne strane prošlog meseca, iako fanovi veruju da su se razišli na neko vreme nakon Noći veštica.

BONUS VIDEO:

 

 


 

 

 

Komentari (0)
Loading