Zvezda serije "Tračara" je kraljica Instagrama: Njeni stajlinzi iz lifta postali hit, ona je pionirka "tihog luksuza"

Olja Jelić Vesti 06.01.2024 14:17 0

Karijeru američke glumice Keli Ruterford obeležila je uloga Lili van der Vudsen u hit seriji "Tračara" a, po svemu sudeći, snažno je uticala i na njen stil oblačenja

Keli Ruteford

Printscreen/Instagram

Karijeru američke glumice Keli Ruterford obeležila je uloga Lili van der Vudsen u hit seriji "Tračara" a, po svemu sudeći, snažno je uticala i na njen stil oblačenja. 

Na malim ekranima, majka Serene van der Vudsen koju je glumila Blejk Lajvli bila je svojevrsna pionirka danas popularne estetike tihog luksuza.

 

 

Njena modna izdanja za koja se pobrinuo kostimograf Erik Daman odisala su elegancijom, sofisticiranošću koju predstavlja jedna imućna žena iz Njujorka.

Stil glumice Keli Ruterford ni po čemu se ne razlikuje od lika koji ju je proslavio. Luksuzna pletiva, prigušene boje i skupocene torbice na ramenu samo su neki od elemenata stajlinga zvezde serije "Gossip Girl", a kojim redovno inspiriše pratioce na Instagramu.

 

 

Njeni autfit selfiji iz lifta privukli su pažnju obožavatelja, a na TikToku je zaradila titulu "Birkin mame".

Influenserka Eli Delfine, nazvala ju je "OG Birkin mamom" na Instagramu izdvajajući činjenicu da je sve ove godine ostala verna stilu koji je elegantan, jednostavan, a istovremeno upečatljiv. Deo njegove privlačnosti leži i u tome da podržava nedovoljno afirmisane modne brendove vođene načelima održivosti.

 

 

Uz brendove kao što su francuski Dépêche-toi i transilvanijski brend pletiva Ami Amalia, njeno pažljivo biranje komada u stajlinzima nudi snažnu promenu koja se često viđa među stilski uticajnim osobama na društvenim mrežama.

Njene fotografije osmišljenih stajinga i dnevne afirmacije dašak su svežine, a njeni obožavaoci na Tiktoku smatraju da će njen status ikone stila samo rasti.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading