Bežali od paparaca, ali ipak uhvaćeni: Bred Pit uslikan sa 34 godine mlađom devojkom u retkom zajedničkom izlasku

Olja Jelić Vesti 16.01.2024 17:54 0

Bred Pit snimljen je u izlasku s novom devojkom Ines de Ramon.

Bred Pit sa devojkom

Profimedia

Bred Pit snimljen je u izlasku s novom devojkom Ines de Ramon. Odveo ju je na izložbu reditelja Beneta Milera u galeriji Gagosian u Los Anđelesu. Glumac je veliki ljubitelj umetnosti, a sa Ines je snimljen nakon što je odlazio sa izložbe.

Ines, koja radi za brend nakita, nosila je jedan od svojih omiljenih komada za izlazak, par kožnih pantalona u kombinaciji sa topom i udobnim kardiganom za noćni izlazak. Brad je obukao plave farmerke i smeđu kožnu jaknu.

Držali se odvojeno

Oboje su se činili dobro raspoloženi, iako su otežali posao paparacima koji su pokušavali da ih snime zajedno. Hodali su odvojeno, ali na kraju su zajedno ušli u automobil.

Za njihovu vezu se saznalo u novembru 2022.

Par je prvi put snimljen u novembru 2022. kad su zajedno posetili Bonov koncert u Los Anđelesu. Nedavno su snimljeni za njegov 60. rođendan, kada su sa bliskim prijateljima išli na večeru u restoran Mother Wolf u Los Anđelesu. Brad se tada nasmešio fotografima.

Glumac je "velika podrška" svojoj 30 godina mlađoj devojci tokom njenog razvoda od bivšeg muža Paula Vizlija, prema pisanju Daily Maila. Izvor je za britanski tabloid otkrio da je Bred upoznao Ines sa većinom od šestoro dece koju ima s Anđelinom Džoli.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading