Zvezda serije "Dadilja" izgleda nikad bolje: Glumica Fran Drešer i u 67. godini privlači poglede, bacila Pariz pod noge

Olja Jelić Vesti 20.01.2024 10:44 0

Glumica Fran Drešer, zvezda popularne serije Dadilja, privukla je poglede na reviji brenda Ami Paris dizajnera Aleksandera Matiusija u Parizu.

Fran Drešer

Profimedia

Glumica Fran Drešer, zvezda popularne serije Dadilja, privukla je poglede na reviji brenda Ami Paris dizajnera Aleksandera Matiusija u Parizu. Obožavatelji su oduševljeni njenim izgledom u 67. godini, a pažnju je ukrala u crnom odelu sa prslukom i dugom krem kaputu.

Inače, serija Dadilja snimala se i prikazivala od 1993. do 1999. godine. Fran Drešer pre nekoliko je godina priznala da je za vreme snimanja serije bila napadnuta i silovana.

Fran je bila u braku s Peterom Markom Jakobsonom, jednim od autora Dadilje. Nakon razvoda on je objavio da je homoseksualac. Posle snimanja serije izborila se sa rakom dojke, a svoju priču danas deli s milionima mladih žena. Piše knjige i bavi se aktivizmom i humanitarnim radom.

Predvodila holivudske štrajkove

Inače, Fran je bila i predsednica sindikata dva štrajka koji su potresli industriju zabave nakon što su scenaristi i izvođači počeli tražiti veće plagte u doba streaming servisa. Glumci su osigurali trogodišnji ugovor, čija vrednost iznosi više od milijardu dolara.

Ugovor uključuje povećanje minimalne plate i nove dodatke koje će plaćati streaming servisi, rekao je sindikat. Kraj štrajka glumaca označio je da Holivud opet može da proizvodi u punom kapacitetu prvi put od maja 2023., kada su filmski i televizijski scenaristi započeli štrajk.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading