Zvezda serije "Dva i po muškarca" postaje samohrani otac? Čarli Šin podneo zahtev o starateljstvu blizanaca, evo šta očekuje od bivše žene

Vesti 20.01.2024 17:51 0

Bivši par, koji se razveo 2011., deli 14-godišnje sinove blizance Maksa i Boba...

Čarli

Printscreen/Instagram/charliesheen

Čarli Šin preduzima korake da zaštiti svoje sinove.

U zahtevu podnetom u četvrtak, zvezda serije ,,Dva i po muškarca" (58) izneo je nove odredbe u vezi sa starateljstvom nad decom, na koje je prethodno pristalo u formalnim dokumentima podnetim u novembru 2022. i avgustu 2023., koji uključuju trezvenost bivše supruge Bruk Miler.

U dokumentima do kojih su došao People, Šin traži od suda da potpiše i unese dva dokumenta, koja izlažu pravila o kojima su se obe strane prethodno dogovorile, bez pravnog odgovora od Milerove (46).

Bivši par, koji se razveo 2011., deli 14-godišnje sinove blizance Maksa i Boba. Dokumenti objašnjavaju da se par složio da će Šin dobiti isključivo starateljstvo nad dečacima ako se Milerova vrati porocima, prvi put potpisavši ovu odredbu 2022. Milerova se ponovo vratila starim navikama tokom leta 2023. godine, što je pokrenulo drugu prijavu.

U novinama se navodi da bi u slučaju Milerinog povratka substancama došlo do „trenutnog vraćanja isključivog starateljstva i isključivog fizičkog starateljstva [Šinu]“.

 

 

U sporazumu se navodi da će njih dvoje "nastaviti da uživaju zajedničko zakonsko starateljstvo" osim ako Milerova ne bude pozitivna na drogu i alkohol ili na drugi način ne dođe do povratka. U tom trenutku, Šin bi imao isključivo starateljstvo „do daljeg sudskog naloga ili pisanog dogovora strana“, a to bi se moglo desiti u roku od 48 sati unapred.

Njih dvoje takođe dele fizičko starateljstvo nad dečacima, iako je dokumentacija predviđena da će „primarno mesto stanovanja maloletne dece biti kod [Šina]“.

„Bruk će imati razumne i fleksibilne periode starateljstva i poseta kako su ugovorene i dogovorene između strana, uvažavajući cilj čestih i kontinuiranih kontakata između maloletnika i oba roditelja.“

 

 

U sporazumu se takođe navodi da će Milerova podvrgnuti testiranju na drogu i alkohol najmanje jednom nedeljno, kao i „onoliko često koliko to bude zahtevao njen službenik za uslovnu kaznu“ ili „u roku od 24 sata od pismenog zahteva (mejlom ili porukom) od [Šina] ili njegovog advokata, “ koje imaju pravo da nastave dok blizanci ne napune 18 godina ili ne završe srednju školu (šta god se dogodi kasnije).

Prestanak starateljstva nad dečacima od strane Milerove u slučaju pozitivnog testa bi odmah stupio na snagu, a propušteni test bi se računao kao pozitivan test.

U dokumentima se takođe navodi da glumac, koji je nedavno proslavio šest godina trezvenosti nakon sopstvene borbe sa drogom i alkoholom, trenutno plaća Milerinu kiriju i da će nastaviti da plaća pod uslovom da bude ne konzumira substance. U slučaju povratka substancama, Šin zadržava pravo da prekine svu finansijsku podršku Milerovoj, ostavljajući je odgovornom za sve troškove obezbeđivanja novog prebivališta.

 

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading