Mogla je da kupi kuću za te pare: Kim Kardašijan pokazala kolekciju torbi, ljudi je razapeli na mrežama

Olja Jelić Vesti 25.01.2024 17:00 0

U ponedeljak je Kim Kardašijan objavila kako ponovo udružuje snage sa brendom Balenciaga, a tom je prilikom pokazala koje torbice poznatog španskog brenda skriva u svom ormaru.

Kim Kardašijan

Printscreen/Instagram

Kim Kardašijan nikad nije skrivala svoju ljubav prema lepim i skupim stvarima, a skupe krpice odavno su nešto na šta troši sa posebnim zadovoljstvom. Poput mnogih dama, posebno je slaba na torbice. Međutim, torbice koje nosi poznata Kardašijanka itekako su vredne.

Kim je svoje fanove pustila u svoj ormar sa torbicama, gde se nalazilo pravo blago za ljubiteljke ovog modnog dodatka.

 

 

U ormaru se krilo čak 129 torbica sa potpisom Balenciage, španskog brenda s kojim je Kim sarađivala pre njihove skandalozne kampanje 2022. godine, a sa kojim je ponovno udružila snage ovog ponedeljka.

Balenciaga pripada luksuznim brendovima, a cene njihovih torbica kreću se oko 3.000 dolara, što znači da bi jedan ormar s torbicama Kim Kardašijan bio dovoljan za kupovinu prosečne kuće u Americi.

U njenoj kolekciji se tako mogu naći brojni kultni modeli popularnog brenda, a najveću pažnju privlače šareni modeli 'Le Cagole' torbice koja nudi estetiku devedesetih.

Neki su se prisetili skandala iz božićne kampanje 2022. godine kada je Balenciaga plasirala fotografije upitnog sadržaja. Tada se brend našao pod pritiskom javnosti.

 

 

 

A sada su mnogi napali Kim upravo zbog nove saradnje.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading