"Nije te sramota da ovo napišeš?": Alisa Milano na meti žestokih kritika, fanovi razapeli nekad omiljenu čarobnicu

Olja Jelić Vesti 27.01.2024 14:34 0

Alisa Milano našla se na meti žestokih kritika

Alisa Milano

Shutterstock

Korisnici društvenih mreža kritikovali su glumicu Alisu Milano jer je pokrenula prikupljanje novca za bejzbolski tim njezina 12-godišnjeg sina Mila.

"Bejzbolski tim mog sina prikuplja novac za svoje putovanje u Kuperstaun. Bilo koji iznos bio bi jako cenjen", napisala je slavna glumica. Cilj je prikupiti 10.000 dolara, a dosad je prikupljeno preko 7000 dolara. S obzirom na to da je poznata glumica, mnogi smatraju da glumica ne bi trebala da traži novac od ljudi.

 

 

 

"Zašto Alisa Milano sama ne plati put celom timu?", "Zašto traži novac od ljudi koji jedva mogu da kupe namirnice", "Alisa Milano je potpuno poludela. Koliko jedna osoba uopšte može biti nedodirljiva i gluva?", bili su neki od komentara.

Jedna je osoba istakla da je njen suprug David Bugliari također moćan u agenciji za zabavu CAA. "Samo podsetnik: Alisa Milano i njezin suprug oboje su multimilioneri. Mogli bi da plate putovanje za ceo tim a da ne trepnu okom!", kritikovaoo je glumicu jedan korisnik X-a.

Celebrity Net Worth procenjuje glumičinu imovinu na 10 miliona dolara, dok za Bugliarija tvrde da je "težak" 5 miliona dolara. 

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading