Sestro razumemo te: Serena Vilijams požalila se na problem koji je noćna mora većine žena

Olja Jelić Vesti 30.01.2024 20:16 0

Serena Vilijams objavila je urnebesan video na Instagramu

Serena Vilijams

Printscreen/Instagram

Serena Vilijams našalila se sa svojim pokušajima da smrša pet meseci nakon što su ona i suprug Aleks Ohanian dobili drugu ćerku. Sedmerostruka prvakinja Vimbldona priznala je da kasni oko mesec dana u postizanju svog cilja vraćanja težine kakvu je imala pre trudnoće.

"Dobila sam ovu Valentino suknju kad sam bila trudna i mislila sam: 'Moći ću je obući kad ne budem imala stomak', otkrila je teniska legenda dok je stajala ispred ogledala u kupatilu. "Ne mogu da stanem u nju", priznala je nakon što se dva puta dobro namučila da navuče suknju.

 

 

 

"Hjuston, imamo problem", našalila se. "U redu, osećam da bih mogla da uspem ako odem u teretanu", rekla je s malo oklevanja. Video završava prizorom traper suknje na vrhu komode sa porukom za njenih 17 miliona Instagram fanova i pratioca: "Natrag u fioku.... Za sada!"

Trudnoću otkrila na Met Gali

Serena i njen suprug dobili su drugo dete u avgustu. Bivša teniserka srećne vesti podelila je na društvenim mrežama. Na Instagramu je uz fotografiju sa svojom porodicom otkrila i ime devojčice - Adira River Ohanian.

Serena je na prošlogodišnjoj Met Gali u Njujorku, na koju je stigla sa suprugom, objavila da očekuje drugo dete, kazavši novinarima da ih je tamo stiglo troje. "Bila sam jako uzbuđena kada je Ana Vintur pozvala nas troje na Met Galu", rekla je tada.

Prošle godine je rekla da se želi da se povuče iz tenisa i da želi da proširi svoju porodicu. Inače, ćerku Olimpiju rodila je 2017. Serena i Aleksis upoznali su se 2015. u jednom hotelu u Rimu. Ubrzo su se zaljubili. Nakon godinu dana veze su se verili, a venčali su se 2017.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading