Ona zaista obožava svog muža: Dženifer Lopez čak i oko vrata nosi Benovo ime, još jednom pokazala koliko ga voli

Olja Jelić Vesti 06.02.2024 21:02 0

Ona zaista obožava svog muža.

Džej Lo

Printscreen/Instagram

Dženifer Lopez pokazala je još jednu ogrlicu sa natpisom posvećenu svom suprugu Benu Afleku u tutorijalu za šminkanje za Dan zaljubljenih na Instagramu u subotu.

Na snimku je nosila udoban crveni džemper sa ogromnim belim dizajnom srca na prednjoj strani uparviši sa zlatnom ogrlicom sa natpisom na kojoj je prikazano njeno novo prezime. Dodala je ogromne zlatne minđuše koje se uklapaju u njenu ogrlicu.

Ona je tokom godina imala mnogo sličnih dizajna, uključujući ogrlicu sa natpisom „BEN“ nakon što su ponovo počeli da se zabavljaju 2021. i "Aflek” u dijamantima nakon njihovog venčanja 2022. u Las Vegasu i Džordžiji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

 

„Dakle, bliži se moj omiljeni praznik u godini, Dan zaljubljenih i htela sam da napravim tutorijal šminke za ovaj datum“, rekla je i prvo nanela J.Lo Beauti That Big Screen SPF 30 hidratantnu kremu. Taj Star Filter pojačivač tena u bronzi da koži daje topli sjaj.

Zatim je nanela Beso balzamsku masku za usne svog brenda i iako nije spomenula različite proizvode za usne koje je koristila, pop zvezda je dodala još Star Filter - ali u ružičastoj nijansi šampanjca umesto bronzane.

Fanovi su u komentarima pisali kako nikad lepše nije izgledala, dok su je neki korisnici Instagrama optužili su da je koristila filter na ovom videu.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading