Gde god se pojavi ona je centru pažnje: Džej Lo u haljini dubokog dekoltea, a njen ogrtač je modno remek delo

Olja Jelić Vesti 25.01.2024 14:42 0

Dženifer Lopez još jednom se pobrinula da sve oči budu uperene u nju na reviji Elieja Saaba u zelenoj haljini dubokog dekoltea

Dženifer Lopez

Profimedia

Latino diva Dženifer Lopez je prisustvovala reviji Elie Saab Haute Couture za proleće/leto 2024. u okviru Nedelje mode u Parizu ove srede, a jedan trenutak osvojio je internet.

Naime, kamere su uhvatile momenat dok muškarac iz osiguranja ne uspeva da skrene pogled sa dubokog dekoltea haljine koju je dizajnirao sam Elie Saab.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

 

Haljina boje žalfije pored dubokog dekoltea imala je naglašen struk i izvezeni kaiš, a uz to je nosila i dramatični cvetni ogrtač. Kosu je nosila blago uvijenu uz zelenu baršunastu mašnu kao dodatak.

Njen izgled bio je sličan onima viđenim na modnoj pisti, kojom su prošetale manekenke u neverovatnim lepršavim haljinama u pastelnim tonovima.

Pevačica, koja u francuskoj prestonici prati Nedelju mode, prethodno je prisustvovala Schiaparelli reviji u ponedeljak gde je privukla pažnju još jednim upečatljivim modnim izdanjem.

Nosila je ogrtač napravljen od nekoliko hiljada latica belih ruža, a posebno su se istaknule neobične zlatne naočare koje je birala za ovu priliku.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading