Sve od tetovaža do luksuznih satova: Slavne ličnosti ne štede pare za Dan zaljubljenih, jedan poklon je posebno bizaran!

Vesti 10.02.2024 20:03 0

Evo nekoliko zvezda koje vole da troše novac na skupocene poklone

pokloni

Printscreen/Instagram

Nije uvek lako smisliti savršen poklon za Dan zaljubljenih. Neki vole da budu jednostavni i poklone sitnice poput čokolade i cveće ili skupi nakit.

Međutim, ako ste slavna ličnost kao što su Dženifer Lopez, Dvejn Džonson ili Kanje Vest, jedini način da proslavite svoju ljubav jeste kupovinom luksuznih poklona za vaše najdraže.

Evo nekoliko zvezda koje vole da troše novac na skupocene poklone.

Dženifer Lopez i Ben Aflek

Lopez i Ben Aflek proslavili su svoj prvi Dan zaljubljenih kao bračni par tako što su napravili nove tetovaže 2023. godine.

pokloni

Printscreen/Instagram/jenniferlopez

 

Na fotografijama koje je Lopez podelila na Instagramu prikazana je glumica i pevačica kako pokazuje svoje znak beskonačnosti na kome su imena „Dženifer“ i „Ben“. Strelica takođe prolazi kroz sredinu simbola, koji se nalazi iznad Lopezinog grudnog koša, prenosi People.

Fotografije su takođe otkrile Aflekovu tetovažu, koja se sastoji od dve strele koje prelaze jedna drugu. Slovo "J" se vidi iznad ukrštenih strelica, dok je slovo "B" ispod. Dženifer je u opisu napisala: "Posvećenost. Srećan Dan zaljubljenih ljubavi moja."

Megan Foks i Mašin Gan Keli

Ništa ne govori srećan Dan zaljubljenih kao nošenje krvi svoje devojke oko vrata. U znak svoje ljubavi, Machine Gun Kelli je na Instagramu u februaru 2021. podelio da nosi kap krvi Megan Foks umotanu u staklenu kuglu zakačenu na lanac.

pokloni

Printscreen/Instagram/machinegunkelly

 

„Nosim tvoju krv oko vrata“, napisao je pevač uz krupni plan ogrlice u znak počasti „mojem krvavom Valentinu“, Foks, sa kojom se verio u januaru 2022.

Kim Kardašijan i Kanje Vest

Iako su okončali svoj razvod 2022. godine, Kanje Vest i Kim Kardašijan su postavili standarde visoko kada je u pitanju davanje poklona.

pokloni

Printscreen/Tviter/kimkardashian

 

U 2019, Vest je iznenadio Kardašijanku slatkom serenadom svetski poznatog saksofoniste Kenija Džija u njihovoj dnevnoj sobi. Kim je bila zapanjena dok je snimila zaista neverovatan trenutak i objavila snimak na Tviteru. Na snimku se vidi kako muzičar nastupa dok stoji usred sobe ispunjene belim, ružičastim i crvenim ružama postavljenim u pojedinačne vaze.

Kardi Bi i Ofset

Kardi Bi je otkrila da je Offset 2023. iznenadio rezervišući odmor na plaži sa ćerkom Kulturom. Reperka je na Instagramu podelila nekoliko fotografija sa putovanja, uključujući sat marke Patek Filip koji joj je suprug poklonio za romantični odmor.

pokloni

Printscreen/Instagram

 

"Hvala dušo. Učinila si ovaj vikend tako posebnim za mene. Volim te zauvek", napisala je Kardi.

Dvejn Džonson i Loren Hašijan

Džonson je bio šokiran kada je na Dan zaljubljenih 2021. od svoje porodice dobio gigantski buket cveća. Glumac Crnog Adama objavio je fotografiju ogromnog aranžmana, uz koju je išla i slatka čestitka.

pokloni

Printscreen/Instagram/dwaynejohnson

„U svom ludom životu zaista cenim kada mi ljudi koje volim i do kojih mi je stalo pokažu i najmanji napor, ljubaznost i brigu, te stvari me zaista pokreću“, nastavio je. "Ljubaznost. Briga. Trud.", napisao je na Instagramu.

 

Bonus video:

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading